IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 30 Aralık 2023, 19:20   #1
FLâner
KinGStaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Ubisoft’un Rainbow Six Mobile’ı Neden Ertelendi? Yeni Beta ve Çıkış Tarihi Detayları



Ubisoft’un bir yıldan fazla bir süre önce duyurduğu Rainbow Six Mobile oyunu, bir başka erteleme ile karşı karşıya. Resmi bir açıklama yapılmamış olsa da, Fransız geliştiricinin Rainbow Six Mobile’ın lansmanını neredeyse bir yıl ertelediği görülüyor.

Rainbow Six Mobile bu ay piyasaya sürülmeliydi. Bunun yerine, Ubisoft şu anda 2024’ün başlarında başlaması beklenen başka bir beta testi için hazırlıklar yapıyor (Droid Players üzerinden). Ayrıca, Ubisoft oyunun Google Play Store sayfasındaki çıkış tarihini Eylül 2024 olarak değiştirdi.

Sadece bir yer tutucu olsa da, Rainbow Six Mobile’ın bu yıl Android cihazlarda kullanıma sunulmayacağını söylemek güvenli. Betaya erişimi olan editörlerin belirttiğine göre oyun gerçekten daha fazla zamana ihtiyaç duyuyor.



Gecikme, zayıf kontrolör desteği ve yapay zeka sorunları, oyunun hayranları tarafından sıklıkla dile getirilen bazı en yaygın sorunlardır. Bununla birlikte, Ubisoft’un doğru kararı aldığı görünüyor, ancak oyunu oynamayı bekleyenler için muhtemelen hayal kırıklığı yaratan bir gelişme.

Rainbow Six Mobile, taktik ve özel ekipman kullanımına dayanan ücretsiz oynanabilen, çok oyunculu rekabetçi birinci şahıs nişancı oyunudur. Mobil için özel olarak tasarlanan oyun, nihai taktiksel atış deneyimini vaat ediyor.

Elbette, bu Rainbow Six Siege oyuncularının ona yabancı bulacağı anlamına gelmiyor, sadece deneyimin daha küçük ekranlara özgü olacağı anlamına geliyor.

ALINTI
________________

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 20:36.