IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 28 Kasım 2023, 15:28   #1
👑
Minyonita - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Shadow Fight 3

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Shadow Fight 3, Nekki tarafından geliştirilen bir aksiyon-RPG dövüş oyunudur. Oyunda iki farklı mod mevcuttur. Bunlardan birisi hikaye modu diğeri ise düello modudur. Hikaye modunda tahmin edileceği üzere oyunun bize sunduğu tek kişilik senaryoyu oynuyoruz. Bu modda, karşımıza çıkan rakiplerle dövüşüyor ve sonraki rakibe geçerek ilerliyoruz. Bazı rakiplerle dövüşlerimiz iki raunt sürerken bazılarıyla daha uzun süre dövüşebiliyoruz.

Düello modunda ise çok oyunculu bir oynanış görüyoruz. Karşımıza çıkan rakipler yani diğer oyuncular ile dövüşüyor ve kazanmaya çalışıyoruz. Burada kazandığımız dövüşler sonucunda seviyemiz yükseliyor ve sandık kazanıyoruz. Oyunda kazandığımız ödüller ile sandıklar alabiliyoruz. Bu sandıklardan ise çeşitli eşyalar çıkıyor. Ancak eşya kazanmanın tek yolu bu değil. Oyun içerisinde kazandığımız para ile de eşyalar alabiliyoruz.

Dövüşlerde farklı yeteneklerimiz oluyor. Oyunun başında sadece ellerimizi kullanarak dövüşsek de, oyun ilerledikçe çeşitli silahlar kullanabiliyoruz. Ayrıca zırh, miğfer ve farklı ekipmanlar da oyunda yer alıyor. Bir mobil oyun için oldukça başarılı grafiklere sahip olan Shadow Fight 3, içinde yer alan müzikler ve ses efektleri sayesinde oldukça güzel bir atmosfer oluşturuyor. Tüm bu unsurlarla en iyi mobil oyunlar listemizdeki yerini alıyor.
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:54.