IRCForumu.ORG   Cilek Chat
sohbetkeyfim


Magazin Haberleri Magazin dünyasına dair tüm haberlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 27 Mayıs 2022, 14:02   #1
1903 ∞
Prencies - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Kim Kardashian, ailesini Kanye West'e karşı korudu!

Dünyaca ünlü yıldız Kim Kardashian, son dönemde Kanye West ile boşanmasıyla adından söz ettiriyor. Şimdilerde Pete Davidson ile mutlu bir birliktelik yaşayan ünlü isim; dijital bir platformda yayınlanan reality şovunda, geçmiş zamanlarda ailesiyle ilgili halka açık olarak kötü bir şekilde konuşan eski eşiyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Sosyal medya fenomeni, reality şov yıldızı ve aynı zamanda kendi iç giyim markasının kurusucu olan Kim Kardashian, adını 'Ye' olarak değiştiren rapçi Kanye West ile sekiz yıllık evliliğini geçtiğimiz aylarda sonlandırmıştı. Kardashian, evliliklerinin bitmesinin ardından komedyen Pete Davidson ile aşk yaşamaya başlamıştı.

Evlilik sözleşmesine bağlı kalan Kim Kardashian ve Kanye West, 2 Mart'ta boşanmıştı. Los Angeles Yüksek Mahkemesi, Kardashian'ın bekar ilan edilme talebini yasal olarak kabul ederken, West'in itirazını dikkate almamıştı. İkilinin, dört çocuğunun velayeti ve mal paylaşımı konusu ise henüz netleşmemişti.

Pete Davidson ile ilişkisi hakkında konuşan Kim Kardashian, "Ben kesinlikle ilişki insanıyım. Açıkçası bu ilişki için zaman ayırmak istiyorum. Mutlu, memnun ve huzur içinde olmak çok güzel bir duygu" ifadelerini kullanmıştı.

(Alintidir)
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 16:06.