IRCForumu.ORG   Cilek Chat
sohbetkeyfim


Magazin Haberleri Magazin dünyasına dair tüm haberlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 18 Temmuz 2021, 00:46   #1
Kayıtlı Üye
CRown - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Hadise 'aşk' dedikodularının ardından tatilde

Adı iş insanı Mehmet Dinçerler ile aşk dedikodularına karışmasının ardından suskunluğunu koruyan şarkıcı Hadise, Bodrum tatilini sürdürüyor.



Ünlü oyuncu Kaan Yıldırım ile yollarını ayırmasının ardından iş insanı Mehmet Dinçerler ile aşk yaşadığı ileri sürülen Hadise Ege koylarındaki tatiline devam ediyor.



Geçtiğimiz hafta Mehmet Dinçerler ile Bodrum'da görüntülenen şarkıcı, tatilinden kesitleri paylaşmayı sürdürüyor. Kombinini hasır şapkası, güneş gözlüğü ve aksesuarlarıyla tamamladığı görülen Hadise, yeni pozlarını takipçilerinin beğenisine sundu.



"MUTLU HAFTA SONLARI..."

Ünlü şarkıcı, 12,8 milyon takipçisinin bulunduğu sosyal medya hesabından yayınladığı gönderilerine, "Mutlu hafta sonları..." notunu düştü. Ayrıca kural bozarak paylaşımını yorumlara açan Hadise'ye takipçilerinden beğeni yağdı.



BODRUM'DA YAKALANDILAR

Hadise'nin sekiz gün önce iş insanı Mehmet Dinçerler ile yeni bir aşka yelken açtığı iddia edilmişti. Bodrum'daki bir mekanda Dinçerler ile samimi bir şekilde eğlenen Hadise'nin fotoğrafları sosyal medyada hızla yayılmıştı.



"YANIMDAKİ ÖZ KARDEŞİM"

Daha önce ünlü oyuncu Hande Erçel ile aşk yaşayan Mehmet Dinçerler, hakkında çıkan haberlerin ardından Nişantaşı'nda objektiflere takılmıştı.

Dinçerler, "Arkadaşlar yanımdaki öz be öz kız kardeşimdir. Lütfen, yanlış bir şey yazılmasın. İşlerimiz için buluştuk." ifadelerini kullanmıştı.

"SİZ İSTEDİĞİNİZ GİBİ YAZIN"

İş insanı, şarkıcı Hadise ile birliktelik yaşadığına yönelik iddialara ise sessiz kalmıştı. Mehmet Dinçerler, aşk haberleri hakkındaki sorular üzerine, "Konuşmak istemiyorum. Ben bir şey söyleyemem. Siz istediğiniz gibi yazın." açıklamasında bulunup, ardından otomobiline binmişti.
Alıntı.
 
Alt 18 Temmuz 2021, 01:22   #2
Huysuz ve tatlı kadın..
Yazgı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Hadise aşk işleriyle gündem olmazdı hiç. Hayırlısı mutluluklar.

________________

 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:30.