IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Magazin Haberleri Magazin dünyasına dair tüm haberlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 16 Ocak 2024, 14:52   #1
Memories last forever.
Alisa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Şarkıcı Altay'dan çocuk itirafı: Eşimin kızına söz verdiğim için bebek sahibi olmadım

Gökay Kalaycıoğlu ile 360 Derece programına konuk olan şarkıcı Altay, eşinin önceki evliliğinden dünyaya gelen kızını nüfusuna aldığını ve ona verdiği sözden dolayı hiç çocuk sahibi olmadığını itiraf etti. Eşinin kızını öz evladı yerine koyduğunu söyleyen Altay, "Kızımız Zeynep bana 'Annemle öpüşmek ve çocuk yapmak yok' dediği için ona verdiğim sözü tuttum" dedi.


Şarkıları ve yorumlarıyla sıkça adından söz ettiren başarılı şarkıcı Altay, Gökay Kalaycıoğlu ile 360 Derece programına konuk olarak neden çocuk sahibi olmadığını anlattı. Eşinin önceki evliliğinden dünyaya gelen kızını nüfusa geçirdiğini söyleyen Altay "Kızımız başka çocuk istemediği için eşimle biyolojik çocuğumuz yok" ifadelerini kullandı.

"EŞİMİN KIZI HAYATTAKİ EN BÜYÜK DEĞERİM"

Hayatı boyunca ölümlerle sınandığını söyleyen Altay, "Annemi demanstan, ağabeyimi kazadan, diğer ağabeyimi ve babamı da kanserden kaybettim. Zamansız kayıp insanı yoruyor. Sıralı, zamanlı ve hayırlısı olsun" dedi. 22 yıl önce evlendiği Gülsün Biber ile ortak bir çocuklarının olmadığından bahseden şarkıcı, "Eşimin kızını nüfusuma aldım o benim kızım. Kızım Zeynep'ten gurur duyuyorum. Hayatımdaki en büyük değerim Zeynep" ifadelerini kullandı.

"ZEYNEP'E VERDİĞİM SÖZÜ TUTMAK İÇİN ÇOCUK YAPMADIK"

Kalaycıoğlu'nun "Gülsün ile bir çocuğunun olmasını neden tercih etmedin?" sorusu üzerine konuşan şarkıcı, sözlerine şöyle devam etti: "Eşimi ilk gördüğümde onunla evleneceğimi söyledim. Eşimin peşinden çok koştum. Eşimin kızı Zeynep bir gün bana 'Sen annemi çok seviyorsun, sizin beraber olmanıza izin veriyorum. Bana söz vereceksin el ele tutuşmak, öpüşmek ve çocuk yapmak yok' dedi. Zeynep zaten benim kızım başka çocuk yapmaya ihtiyaç duymadım. Zeynep'e verdiğim sözü tuttum."




Haberler.com / Abdurrahim Efe - Magazin
________________

Sanalı bıraktım..
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 16:55.