IRCForumu.ORG   Cilek Chat
sohbetkeyfim


Magazin Haberleri Magazin dünyasına dair tüm haberlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 24 Kasım 2023, 10:47   #1
👑
Minyonita - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart 90 yaşındaki yıldız kendinden 32 yaş küçük kocasıyla aşk sarhoşu: Yaş sadece bir sayıdır

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

“Hollywood’un altın çağı” olarak adlandırılan dönemden hayatta kalan yegâne oyunculardan biri. Yıllarca sayısız filmde rol aldıktan sonra başrolünde oynadığı Hanedan adlı diziyle bütün dünyada tam anlamıyla fırtınalar estirdi. Onun için yaşayan efsane demek mümkün.

Üstelik 90 yaşında olduğuna inanmak da zor. Hâlâ çalışıyor, üretiyor üstelik sosyal medyayı gençler kadar iyi kullanıp çağı yakalamayı da gayet iyi beceriyor.
2015’te İngiltere’nin adını dünyada başarıyla temsil ettiği ve birçok hayır işine de önayak olduğu için bizzat Kraliçe II. Elizabeth tarafından onur nişanı verilen efsane oyuncu Joan Collins o tarihten beri adının önünde şövalyelik nişanının kadınlar için kullanılan “Dame” sıfatını da taşıyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

İngiliz yıldız kraliyet nişanı sahibi ve başta Charles olmak üzere kraliyet ailesiyle de sıkı bağları var... Joan Collins ve eşi Percy Gibson Elizabeth'in platin jübilesine katılan seçkin konuklar arasındaydı
23 Mayıs’ta 90. yaşını kutlayan yıldız, ününün doruğunda olduğu gençlik "İngiltere’nin en güzel kızı”, “Dünyanın en güzel kadını ve “Yaşayan en seksi oyuncu” olarak anılmıştı. Joan Collins, hâlâ gençlere taş çıkaran bir güzelliğe ve forma sahip.

EVLİLİĞİNDE GERÇEK MUTLULUĞU BULDU

Bunu da elbette çalışkanlığına ve hiç tükenmeyen enerjisine borçlu. Ancak ünlü oyuncuyu böyle genç, diri ve mutlu tutan şey aslında bir yandan da onun yaşlarındayken birçokları için geçmişte kalan tatlı bir hayal olan aşkı hâlâ iliklerinde hissetmesi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Tam 5 kez evlenen Joan Collins mutluluğu kendisinden 32 yaş küçük eşi Percy Gibson'da buldu
"Hanedan" yıldızı 2002 yılında 5 numaralı kocası olan yapımcı Percy Gibson ile evlendi. Kendisinden 32 yaş küçük kocasıyla 21 yıldır büyük bir mutluluk yaşayan ve başarılı evliliğini sürdüren Joan Collins sık sık bu büyük yaş farkıyla ilgili konuşuluyor.
Collins kısa bir süre önce 58 yaşındaki Gibson ile olan aşk hikayesini "Vatkaların Ardında: Arkadaşlarıma Anlattığım Masallar" adlı yeni anı kitabında paylaştı. Kitap Collins'in Hollywood'daki onlarca yıllık kariyerini ayrıntılarıyla anlatıyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

5. evliliğini 2002'de Percy Gibson'la yapan Joan Collins'in önceki evliliklerinden 3 çocuğu, onlardan da 4 torunu var... Efsane oyuncu 58 yaşındaki kocasıyla arasındaki yaş farklarını hiç umursamıyor ve gerçek aşkı geç de olsa bulduğunu söylüyor

"PRENSİMİ BULMAK İÇİN ÇOK KURBAĞA ÖPTÜM"

Efsane oyuncu, kitabında Percy Gibson’la yaptığı beşinci ve son evliliği “Prensimi bulmak için pek çok kurbağa öpmek zorunda kaldım” sözleriyle anlatmıştı. Ünlü çift aslında büyük bir aşk yaşamaya başlamadan önce de tanışıyorlardı hatta arkadaştılar.
Joan Collins o yılları "Her şeyden önce, evlenmeden önce çok iyi arkadaştık. Bir oyunda birlikte çalıştık... Birbirimizin arkadaşlığından keyif aldık. Birlikte takıldık” diye anlatıyor. Ertesi yıl tekrar karşılaştıklarında ise artık duyguları yavaş yavaş değişmeye başlamış. Birbirlerine aşk mektupları yazmaya başlamışlar.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Gençlik günlerinin enerjisi ve güzelliğini hâlâ taşıyan efsane yıldız bazen bu enerjinin kocasını yorabildiğini itiraf ediyor.
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:02.