IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Magazin Haberleri Magazin dünyasına dair tüm haberlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 28 Ekim 2023, 00:34   #1
Memories last forever.
Alisa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Eski eşi Hamdi Alkan'ı bir kadınla gören Selen Görgüzel'den sert sözler:

Selen Görgüzel, sunuculuk yaptığı magazin programında eski eşi Hamdi Alkan'ın bir kadınla görüntülenmesiyle ilgili konuşurken "Bir kadınla görünce sevindim ama üzüldüğüm bir konu var. Koskoca Hamdi Alkan yıllarca televizyonda reyting rekorları kırmış programlar yapmış, Atatürk filminin yönetmenliğini yapmış ama Selen Görgüzel'in eski eşi olarak anılıyor. Umarım başarısıyla haber olur" dedi.

Oyunculuk ve şarkıcılık kariyerinin yanı sıra Söylemezsem Olmaz'da yorumculuk yapan Selen Görgüzel, 8 yıl evli kaldığı eski eşi Hamdi Alkan'ın başka bir kadınla görüntülendiği haberini görünce açtı ağzını yumdu gözünü. Alkan'ı hedef alan Görgüzel, "Başarılarıyla değil, benim eski eşim olarak anılıyor" dedi.


"HAMDİ'Yİ BİR KADINLA GÖRMEYİNCE ÜZÜLMÜŞTÜM"

Ünlü yönetmen Hamdi Alkan'ın trafikte bir kadınla görüntülenmesiyle ilgili konuşan Selen Görgüzel, tartışma yaratacak sözlere imza attı. Alkan'ın başarılarıyla anılmadığını söyleyen Görgüzel, şu ifadeleri kullandı: "Ben neye üzüldüm biliyor musunuz? Görünce kötü olmadım tersine sevindim. Ben bu adam ne yapıyor diye üzülüyordum hasta mı da hayatına kimseyi alamıyor diye... Yanındaki kadınla umarım gerçekten beraberdir ve mutlu olurlar."

"8 SENELİK EVLİLİK DOĞRU MUYDU BİLMİYORUM, SAYGIMDAN SUSTUM"

Ne olursa olsun benim eski eşim ve 8 sene beraberdik. Doğru bir evlilik miydi o tartışılır, olmalı mıydı o da tartışılır. Bu konuyla ilgili çok içime attığım şey var. Herkes benim boşanma sözleşmesinden dolayı konuşmadığımı düşündü ama ben saygımdan konuşmadım. Gizlilik sözleşmesinde 1 milyon TL'lik bir ceza vardı. Ben konuşmak isteseydim onu umursamazdım. Söyleyeceğim çok şey var konuşmayacağım. Hamdi Bey istediği kadar sinirlensin ama tersine bana teşekkür etmeli."

"HAMDİ ALKAN BAŞARISIYLA DEĞİL, BENİM ESKİ EŞİM OLARAK ANILIYOR"

"Koskoca Hamdi Alkan yıllarca televizyonda reyting rekorları kırmış programlar yapmış, Atatürk filminin yönetmenliğini yapmış bir adamın Selen Görgüzel'in eski eşi olarak anılması beni çok üzüyor. İnşallah Hamdi Alkan'ı bunda sonra projeleri, yaptığı işler ve aldığı ödüllerle programımıza haber olur. Ben de onu gururla sunarım."
Görgüzel'in sözleri partnerleri Bilal Özcan ve Didem Delen'i de şaşkına çevirdi. Araya giren Özcan, Hamdi Alkan'ın uzun yıllardır başarılarıyla adının bir yönetmen olduğunu unutmamak gerektiğini söyledi.



haberler.com
________________

Sanalı bıraktım..
 
Alt 28 Ekim 2023, 16:22   #2
Kayıtlı Üye
birsevda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Eline Sağlık Paylaşım için teşekkürler

________________

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]<> [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:57.