IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Magazin Haberleri Magazin dünyasına dair tüm haberlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni
  • 1 Post By Alisa

 
 
Seçenekler Stil
Alt 24 Ekim 2023, 11:04   #1
Memories last forever.
Alisa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Dilan ve Engin Polat'ın avukatından kara para aklama açıklaması: Deliller ortaya konulursa dosyadan çekilirim

Dilan ve Engin Polat'ın avukatından kara para aklama açıklaması: Deliller ortaya konulursa dosyadan çekilirim


Haklarında vergi kaçırma iddiaları bulunan Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın avukatı Çağdaş Çelik, kara para aklama iddiaları delilleriyle ortaya konulursa dosyadan çekileceğini söyledi.

Son günlerde iş yerlerine yapılan silahlı saldırılarla gündeme gelen ve haklarında vergi kaçırma iddiaları bulunan Dilan ve Polat ve Eşi Engin Polat'ın avukatı Çağdaş Çelik, kara para aklama iddiaları delilleriyle ortaya konulursa dosyadan çekileceğini söyledi.

"DELİLLER ORTAYA KONULURSA DOSYADAN ÇEKİLİRİM"

Sade Vatandaş isimli YouTube kanalına konuk olan Çağdaş Çelik, Dilan Polat ve Engin Polat çiftiyle ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Çelik ünlü çiftle ilgili "Kara para aklama olduğu dosyada delilleriyle net olarak ortaya konulursa ben de net olarak çekilirim" dedi.

"MÜVEKKİLLERİMİN BEYANLARINA BAĞLIYIM"

Engin Polat'ın kendisine bu iddiaların doğru olmadığını söylediğini aktaran Çelik, "Müvekkillerimin beyanlarına bağlıyım, güvenmek zorundayım. Müvekkilimin bana 'kara para aklama yok' demesi ben bu belgeleri görene kadar, deliller ortaya konulana kadar geçerlidir" diye konuştu.

MAL VARLIKLARIN EL KONULDU

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın mal varlıklarına el konularak yurt dışına çıkış yasağı getirildiğini açıkladı. Yürütülen soruşturma kapsamında şüpheliler hakkında yurt dışına çıkış yasağı şeklinde adli kontrol tedbiri uygulandığı belirtilen açıklamada, şüphelilerin tüm mal varlıklarına el konularak dosya hakkında kısıtlılık kararı verildiği bildirildi. Açıklamada ayrıca maddi gerçeğin her yönüyle açığa çıkarılması amacıyla gereken işlemlerin titizlikle sürdürüldüğü kaydedildi.

MASAK RAPORU ORTAYA ÇIKMIŞTI

Çift hakkında Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK) raporu da ortaya çıkmıştı. Raporda, şirketler arasında şaibeli ilişkiler bulunduğu ve naylon fatura keserek vergi matrahının azaltılmaya çalışıldığı da belirtilmişti.
Kaynak: Haberler.com / Hukuk
She bunu beğendi.
________________

Sanalı bıraktım..
 
Alt 24 Ekim 2023, 18:25   #2
She
✰ ÖzeL..
She - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Ülkenin tek gündemi Dilan Polat sanki

________________

~ E & B ~
 
Alt 27 Ekim 2023, 21:35   #3
Standart

Ben bunu hiç tanımıyordum, bizim yeni gelin takip ediyordu sürekli bunu anlatıyordu, bende merak edip baktım bir ara zaten onun istediği de parası ile gösterişli hayatı görgüsüzlugu, dini kullanarak paylaşımlar yaparak gündemde olmaktı. Eee şimdi niye rahatsız işte gündemde istediği bu değil miydi ama arkası sağlam, bugüne kadar tutuklamadiklarina göre, bunların dosyayı kapatırlar, unutururlar daha görgüsüz bir şekilde geri döner gündeme

 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 20:09.