IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Magazin Haberleri Magazin dünyasına dair tüm haberlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 22 Eylül 2023, 09:43   #1
Ada
BANLI ÜYE
Ada - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Atatürk’e saygısızlık yapan liseliye tepki gösteren Tarkan’dan Disney+ özrü

Atatürk’e saygısızlık yapan liseliye tepki gösteren Tarkan’dan Disney+ özrü




Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün fotoğrafıyla uygunsuz hareketlerde bulunan lise öğrencisine sosyal medyada tepki yağdı. Videoya tepki gösteren Megastar Tarkan, “Uzun süredir Atatürk’e karşı yürütülen itibarsızlaştırma ve karalama çalışmalarının vahim sonuçlarıdır bunlar” dedi. Tarkan, Atatürk filmini yayınlamayan Disney+ hakkında ise, “Herkesin tepki gösterdiği günlerde de sessiz kalmamam, bu kararı yanlış ve hatalı bulduğumu belirtmem gerekirdi” dedi.
İstanbul’da bir imam hatip lise öğrencisi, elinde tuttuğu Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün fotoğrafıyla uygunsuz hareketlerde bulundu. Videoya gelen tepkilerin ardından İstanbul Valiliği, öğrencinin gözaltına alındığını açıkladı.

Megastar Tarkan, Atatürk’e yapılan saygısızlık karşısında sessiz kalmadı. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Tarkan, “Uzun süredir Atatürk’e karşı yürütülen itibarsızlaştırma ve karalama çalışmalarının vahim sonuçlarıdır bunlar” diyerek tepkisini ortaya koydu.

Tarkan’ın paylaşımı şu şekilde:

“Bugün utanarak tanık olduğumuz, Mustafa Kemal Atatürk’e yapılan büyük saygısızlık, hadsizlik ve ayıp beni de derinden üzdü, rahatsız etti ve endişelendirdi. Uzun süredir Atatürk’e karşı yürütülen itibarsızlaştırma ve karalama çalışmalarının vahim sonuçlarıdır bunlar. İlke ve inkılaplarıyla bugün bile yolumuza ışık tutan, Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Atatürk’e yapılan böyle ayıplara ve haksızlıklara sessiz kalmamamız, tüm kalbimiz ve gücümüzle onu daha da fazla korumamız, savunmamız gerektiğini bir daha anlıyorum.”

‘DİSNEY+ KARARINDA SESSİZ KALMAMAM GEREKİRDİ’

“Ve evet, haklıydınız. Disney yetkililerinin, Disney+’ta yayınlamama kararı aldığı Atatürk filmiyle ilgili herkesin tepki gösterdiği günlerde de sessiz kalmamam, bu kararı yanlış ve hatalı bulduğumu belirtmem gerekirdi. Bu kararın arkasındaki nedenler her ne idiyse kabul edilemezdi. Çünkü bugün bir daha görüyoruz ki bu zamanlar, Atatürk’ün varlığına, ışığına, bu millet ve vatan için yaptıklarını hatırlamaya en çok ihtiyacımızın olduğu zamanlardır.”




Alıntı
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:45.