IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Kripto (Dijital) Para Kripto (Dijital) Para üzerine haberleri bulabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 30 Haziran 2021, 18:47   #1
Kayıtlı Üye
Ottoman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Altcoin Kâhini: Bu Altcoin İçin Ethereum ve BNB’lerimi Satıyorum!

Önde gelen kripto para trader’ı il Capo Of Crypto (CryptoCapo), Ethereum’u (ETH) Cardano (ADA) için satıyor. Ayrıca başarılı altcoin tahminleriyle nam salan analist il Capo Of Crypto, Bitcoin (BTC)’in son kez 50.000 doların altına inmiş olabileceği için, bu durumu büyük bir dipten satın alma fırsatı olarak gördüğünü de ekliyor.

il Capo Of Crypto: ADA için ETH’min %75’ini satıyorum! Altcoin uçacak
Piyasa çapında ani bir düzeltmenin ortasında başarılı analist il Capo Of Crypto, rakibi Cardano için Ethereum varlıklarının önemli bir bölümünü satıyor. Analist, ADA’nın Ethereum’a karşı patlamaya hazır göründüğünü belirterek, ADA paritesinin 0.00057 Satoshi’yi (Sats) geçtikten sonra sert bir şekilde hızlanacağını vurguluyor. il Capo Of Crypto konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

ADA için ETH’min %75’ini satıyorum. ADA/ETH. Geri kazanılacak seviye: 57.000… Bu seviyenin üzerinde uçacak.


Kaynak: il Capo Of Crypto
il Capo Of Crypto: Ayrıca ADA için biraz BNB satıyorum
il Capo Of Crypto, 107.000 takipçisine, Cardano’nun yerel para biriminden almak için Binance Smart Chain’ı besleyen token olan BNB varlıklarının bir kısmını da sattığını bildirerek ADA/ETH söylemini takip ediyor. il Capo Of Crypto konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

Ayrıca ADA için biraz BNB satıyorum. Çok iyi görünüyor.


Kriptokoin.com olarak daha önce bildirdiğimiz üzere il Capo Of Crypto, kripto piyasalarındaki yüzde 8’lik sert düşüşün ardından, otomatik piyasa yapıcısı Balancer (BAL), popüler altcoin BNB, akıllı sözleşme rakibi Solana (SOL), oracle varlığı Tellor (TRB) ve web 3.0 projesi Syntropy’de (NOIA) de iyimser olduğunu açıkladı.

10’dan Fazla Tahmini Tutan Analist: Bitcoin ve 3 Altcoin Bu Seviyelere Sıçrayacak!
Başarılı analist, Bitcoin’de uzun vadede yükselişini sürdürüyor
il Capo Of Crypto, bir bütün olarak piyasa için çalkantılı bir haftaya rağmen, Bitcoin’de uzun vadede yükselişini sürdürüyor. Bu hafta, Tesla CEO’su ve Bitcoin yatırımcısı Elon Musk, BTC’nin enerji tüketimi üzerinden kripto parayı eleştirirken, Bitcoin keskin bir şekilde 50.000 doların altına düştü. Bitcoin’in etrafında dönen olumsuzluğa rağmen il Capo Of Crypto, son düşüşle alıcıların bu fiyatlarda kripto paraya yatırım yapabileceklerine inanıyor.

2020 yılının başlarında il Capo Of Crypto (CryptoCapo), Bitcoin‘in 3.500 dolara düşeceğini ve XRP’nin 0,11 dolara ulaşacağını belirtti ve nokta atışı bildi. Ayrıca usta analist, XRP’deki 0,13 doları da nokta atışı bildi. il Capo Of Crypto, diğer altcoin projelerinin gördüğü büyük düşüşleri de doğru bir şekilde tahmin etti. Bu nedenle yatırımcılar, analistin tahminlerini dikkatle izliyor.

Sorumluluk Reddi Beyanı: ircforumu.org’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Kriptokoin.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Kriptokoin.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Kriptokoin.com ve sitede yer alan makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Uyarı: Kriptokoin.com’a ait haber içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Kriptokoin.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yayımlanamaz. Kriptokoin.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer tüm içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır..
________________

Unutma;Hеr gеlеn sеvmеz.. Vе hiçbir sеvеn gitmеz.


 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 21:38.