IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Kripto (Dijital) Para Kripto (Dijital) Para üzerine haberleri bulabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 03 Kasım 2023, 10:27   #1
Kayıtlı Üye
DeepSilence - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Floki Inu Coin Rallisi Kripto Piyasasını Heyecanlandırdı!



Pepe Coin ve Shiba Inu gibi rakipleriyle piyasa hakimiyeti konusunda baş etmeye çalışan meme coin projesi Floki Inu, yükselişiyle dikkat çekiyor. Bir süredir yaşadığı hareketlilik ile topluluğuna heyecanlı haftalar yaşatan Floki Inu coin rallisi, kripto piyasasını canlandırıyor.

Köpek temalı FLOKI, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan Kasım 2021’in yüzde 90 altında olsa da son 30 günlük performansı ile adından söz ettiriyor. Güncel CoinMarketCap verilerine göre son 1 ayda yüzde 70 civarında yükseliş gösteren FLOKI, bu yazı yazıldığı saat itibarıyla 0,0008855 dolardan işlem görüyor.

Floki Inu, geçtiğimiz günlerde gelen sahte bir token satışı haberi ile de gündemde kendine yer buluyor. Floki Inu ekibinin yeni projesi olan TokenFi’nin ekipten habersiz bir şekilde kripto para borsası Bitget tarafından listelenmesi kafaları karıştırıyor.

Bitget borsasının Floki Inu ekibinin piyasa manipülasyonu yapması sebebiyle TokenFi’yi delist ettiğini söylemesi üzerine Floki Inu ekibinden gelen habersiz listelenme ve satış iddiası, bir süre daha gündemde kalmaya devam edecek gibi görünüyor.

Floki Inu bir süredir ralli trendinde olsa da ekibin yaşadığı karışıklık, yatırımcıların alternatif projelere yönelmesine yol açıyor. FLOKI alternatifi projeler arasında ön satış etkinlikleri ile dikkatleri çeken BTC madenciliği çözümü Bitcoin Minetrix ve yenilikçi oyun platformu Meme Kombat yer alıyor.

Stake Et ve Madencilik Yap Projesi Bitcoin Minetrix

Son dönemde en çok konuşulan ön satış etkinliklerinin başında merkeziyetsiz BTC madenciliği imkanı sunan Bitcoin Minetrix geliyor. Platform, türünün ilk örneği olan Stake to Mine yani Stake Et ve Madencilik Yap mekanizması ile dikkat çekiyor.

Projenin native tokeni olan Bitcoin Minetrix token satın alarak dahil olunabilen platform, bulut madenciliği ve staking özelliklerini bir araya getiriyor. Yatırımcılar, düzenlenen ön satış etkinliği ile indirimli fiyatlardan BTCMTX token satın alabiliyor.

Yenilikçi staking özellikleri ile dikkat çeken platformda bu tokenler bulut madenciliği kredileri karşılığında stake ediliyor. Transfer edilemeyen ERC-20 tokenleri olan bulut madenciliği kredileri, madencilik süresi boyunca yakılıyor. Tüm bu süreçlerin sonunda ortaya çıkan BTC’ler, yatırımcının cüzdanına aktarılıyor ve döngü tamamlanıyor.

Kullanıcılar platforma hem mobil hem de masaüstü kontrol paneli aracılığıyla ulaşabiliyor. Herhangi bir donanım, yazılım, madencilik sözleşmesi veya enerji problemi için masraf gerektirmeyen Bitcoin Minetrix, merkeziyetsiz, zahmetsiz ve maliyetsiz Bitcoin madenciliğini mümkün kılmayı amaçlıyor.

Bitcoin Minetrix Ön Satışı Hızlı İlerliyor

Yatırımcılar, indirimli fiyatlardan Bitcoin Minetrix token satın almak için düzenlenen ön satış etkinliğine katılabiliyor. Ön satışta 20 aşama bulunuyor ve her aşamada tokenin fiyatı yüzde 5 oranında artırılıyor.

Aşamalı fiyat artışı politikası sayesinde yatırımcılar, daha borsa listelemeleri gerçekleşmeden kar elde etme imkanı buluyor. Ön satış etkinliğinde şu ana kadar toplanan fonların 2 milyon 980 bin doları geçtiği ve hızla 3 milyon seviyesine geldiği görülüyor.

Bitcoin fiyatını pahalı bulan, madencilik yapmak isteyen ancak gerekli bütçesi veya teknik bilgisi olmayan kripto meraklıları, Bitcoin Minetrix token ön satışına yoğun ilgi gösteriyor.

BTCMTX tokenler, ETH, USDT, BNB, MATIC veya kart işlemleri kullanılarak satın alınabiliyor.

Stake Et ve Kazan Projesi Meme Kombat

Kripto dünyası mayıs ayında yaşanan meme coin çılgınlığını konuşmaya devam ediyor. Sahiplerini neredeyse bir gecede milyarder yapan meme coinlerin yarattığı fırsatı yakalamak isteyen yatırımcılar, gelecek vadeden meme coin projelerinde yer almak için aktif davranıyor.

Ön satış etkinliği ile dikkatleri üzerine çeken ve popüler meme coin projelerinin güçlü yanlarını alan Meme Kombat, son dönemlerin gözde projeleri arasında kendine yer buluyor.

Aşamalı ön satış etkinliği ile yatırımcılarla buluşan Meme Kombat, yenilikçi bir oyun platformu sunmayı amaçlıyor. Yapay zeka, Web3, meme’ler ve blok zincirini bir araya getiren Meme Kombat token satın almak isteyen yatırımcılar, erken dönemde yatırım yaparak daha yüksek kazanç elde etme imkanı buluyor.

Kullanıcılar platformda kendilerine uygun bir meme karakter seçerek birbiri veya bilgisayara karşı savaşıyor. Bahis ve Oyna-Kazan özellikleri bulunan Meme Kombat Arena isimli savaş platformuna erişim, projenin native tokeni olan MK token ile mümkün oluyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:58.