IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Kripto (Dijital) Para Kripto (Dijital) Para üzerine haberleri bulabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 31 Ekim 2023, 13:05   #1
Kayıtlı Üye
DeepSilence - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Binance Memecoin’i Duyurdu! Meme Kombat İçin Geriye Sayım Başladı



Web3 girişim stüdyosu 9GAG’in Memeland isimli ekosisteminin native tokeni olan Memecoin’in Binance borsasında listelenecek olması, kripto topluluğu arasında heyecan yarattı. Yapılan açıklama, kullanıcıların 30 gün boyunca MEME kazanmak için BNB, TUSD ve FDUSD tokenlerini stake edebileceği bilgisine yer verildi. Yatırımcıların, kazanç hasadının 28 Ekim gecesi TSİ 03.00 itibarıyla başladığı belirtildi.

Memecoin isimli yeni projenin listelenmesi için açıklanan tarih, 3 Kasım TSİ 11.00 olarak ifade edildi. Binance borsası, spot işlemlerin MEME/BTC, MEME/USDT ve MEME/BNB çiftlerinde olacağını açıkladı.

28 Ekim tarihli duyuruda Memecoin ile ilgili tokenomiklere de yer verildi. Toplam token arzının 69 milyar adet olduğu ancak ilk etapta toplam arzın yüzde 12,75’lik kısmına tekabül eden 797 milyon 500 bin adetlik tokenin dolaşıma sürüleceği belirtildi. Binance borsası ayrıca Launchpad ödüllerinin 1 milyar 380 milyon adet olduğunu duyurdu.

Dünya çapında popüler olan internet geyikleri yani meme’leri ile bilinen 9GAG’in Web3 girişim stüdyosu olan Memeland’in tokeninin kripto para borsası devi Binance’de listeleneceği haberi, meme coin meraklılarını harekete geçirdi.

Son dönemlerde en çok gündeme gelen meme coin projelerinden olan Meme Kombat token, ilgi çeken coinler listesinde yer aldı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:40.