IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 05 Ağustos 2021, 14:10   #1
Kayıtlı Üye
VelevKi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Kova Burcu Erkeği

Kova burcu erkeği

Kova burcu erkeği – Aşk
Kova erkekleri çoğu zaman tuhaf bir espri anlayışına sahiptir; bu espri anlayışını flört ettikleri kişileri baştan çıkarmak için kullanırlar ve aynı anda birkaç kişiyle flört edebilirler. Müzmin bekarlıkları ile nam salmış Kova erkeklerinin tuhaf yanlarıyla başa çıkmak uzun vadede zor olabilir.

Kova burcu erkeği – Cinsellik
Bunaltılmadığı müddetçe Kova erkeği sekse, romansa ya da aşka iş ciddiyetiyle yaklaşır. Cinselliğe yönelik yaklaşımı mesafeli ve komik olabilir – katı yürekliliği ve ardında kırık kalpler bırakmasıyla meşhurdur. Erotizm, Kova erkeği için deneysel bir alandır; oyunlar oynamayı, fantezileri canlandırmayı ya da en yeni seks oyuncaklarını kullanarak sekse bilimsel bir yaklaşım getirmeyi sever.

Kova burcu erkeği – İlişkiler
Kova erkekleri toplumun standartlarına ve beklentilerine uymayı reddeden özgün insanlardır. Bu özgünlükleri kıyafet, meslek ya da siyasal bakış açısı seçimlerinde görülebilir ama daha ziyade eş seçimlerinde ortaya çıkar. Her daim kendilerinden daha sıra dışı insanlarla birlikte olmayı isterler.

Kova burcu erkeğinin sevdiği ve sevmediği şeyler
Kova burcu erkeği pek çok insan tarafından merak edilen ama çok az insan tarafından gerçekten anlaşılan insanlardır. Bunun sebebi büyük ölçüde Kova erkeklerinin çoğu zaman ya zamanının çok ötesinde olmaları ya da çoğu insanın duymaya hazır olmadığı radikal fikirlere sahip olmalarıdır. Çoğu zaman toplumdan dışlanmış hissederler. Kendileri gibi düşünen, onlar gibi ileriyi gören insanların yanındayken mutlu olurlar.

Kova burcu erkeğine ne hediye alınır?
Kova erkeğinin tuhaf şeyleri biriktirmek gibi bir alışkanlığı vardır. Güzel bir tıraş makinesi gibi bir hediye de onu mutlu edebilir ama eski zamanlardan kalma görünümlü bir teleskop, antika gözlük gibi sıra dışı şeyler daha çok hoşuna gidecektir. Ayrıca entelektüelliğe önem veren Kova erkekleri için kitaplar, dergiler, çizgi romanlar da güzel bir seçenek olabilir.



Alıntıdır m
________________

B
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 20:04.