IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 06 Kasım 2023, 04:49   #1
Ircforumuicon (1) 06 - 12 Kasım 2023 - Kova Burcu Haftalık Burcu Yorumu


06 - 12 Kasım 2023 - Kova Burcu Haftalık Burcu Yorumu

Kova ve yükselen Kovalar ; ikili ilişkiler ve özel hayatınıza daha fazla önem vererek haftanıza giriş yapıyorsunuz. Sevdiğiniz insanla almış olduğunuz bazı kararlar olabilir ama bu hafta başında bu kararları uygulamak çok da kolay olmayacak çünkü tüm gün boyunca ay boşlukta dolaşıyor karşı tarafı bu konuyla ilgili çok fazla hırpalamayın. Salı, Çarşamba, Perşembe günleri bu planların üzerine düşebilirsiniz ama ağırlıklı olarak Salı ve Çarşamba günleri maddi konulara daha fazla kendinizi vereceksiniz. Alacak verecek işleriyle uğraşmanız da söz konusu olabilir. İnsanlardan güzel destekleriniz var para ile ilgili konularda kafanızdaki fikir ve planları uygulamak anlamında bu haftayı es geçmeyin çünkü hiç beklenmedik yerlerden güçlü insanlardan güzel destekler alabilirsiniz.

Salı günü kariyerinizde ilhamınız yüksek olacak söyledikleriniz diğer insanlara ilham verebilir. İş hayatınızda parayla ilgili konularda güzel açılımlar karşınıza gelebilir. Hem kendinizi satmasını iyi bileceksiniz hem de yaptığınız işleri başkalarına sunmak anlamında şanslı bir hafta olacak ve bu işlerinizin de maddi karşılığını alma potansiyeliniz de yüksek görünüyor.

Çarşamba günü Venüs Terazi burcuna geçiyor seyahatleriniz, gelecek planlarınız artabilir tanımadığınız insanlarla bu dönem daha fazla vakit geçirebilirsiniz. 3 hafta boyunca farklı kültürler, farklı insanlarla bir arada olmaya özen göstereceksiniz. Aynı zamanda yeni bir dil öğrenmek yeni bir kursa katılmak öne çıkabilir. Yurt dışına gitmek ve uzakta bulunan akrabalarınızla aranızdaki bağlantıları kuvvetlendirmek anlamında desteklisiniz. Hukuki konularda beklentileriniz varsa bu dönem tam da sizin isteğiniz ve sizin avantajınıza oluşacak koşullar karşınıza gelebilir. Cuma günü Merkür Yay burcuna geçiyor arkadaşlarınızla daha fazla vakit geçireceğiniz 2 haftalık döngü içerisine giriyorsunuz. Yine bir arkadaşınızla bir arkadaşınızın arasını yapmak, önemli bir işi bir arkadaşınıza devretmek ya da arkadaşınızdan üstlenmek gibi etkiler devreye girebilir. İşten elde edilen gelirleriniz üzerine daha fazla eğilebilirsiniz. Cuma günü bir işinizin para ile ilgili bir konuda bir engele takıldığını para ile ilgili bir konunun sizi mutsuz ettiğini ve bazı gerçeklerle yüzleştirdiğini de fark edebilirsiniz. 1-2 gün boyunca dikkatli olmakta fayda var.

Hafta sonu göz önünde olacağınız ortamlarda ev ve aile ortamlarınızda gerilimleri, tartışmaları ve tehlikeli durumları üzerinize çekme potansiyeliniz var. Kalabalık yerlerde kimseyle çekişmeyin, anne babanızla kavga etmeyin şartları ve durumları fazlasıyla zorlamayın.



{ Kaynak : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] }
________________


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:55.