IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 04 Ağustos 2021, 19:05   #1
Kayıtlı Üye
VelevKi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Koç Burcu Kadını

Koç burcu kadını

Koç burcu kadını – Aşk
Koç burcu kadını âşık olduğunda dünyanın en çekici kadını gibi görünür. Duygularını tipik bir flört oyunu şeklinde gösterir ve uzun süre bekleyemez. Sevdiği kişiden bir hareket beklerken cinsel cazibesini göstermek için her şeyi yapar.

Koç burcu kadını – Cinsellik
Koç burcu kadınının libidosu yüksektir ama sadece doğru zamanda cinsel isteğini göstermeyi tercih eder. Kendini ne kadar çekici hissettiği çoğu zaman davranışlarından anlaşılır olsa da cinsel hayatının mümkün mertebe gizli kalmasını ister. Cinsellik konusunda içgüdülerinin farkındadır ve fiziksel yakınlaşma sırasında epey duygusuz olabilir: Cinsel ihtiyaçlarını karşılamayan bir erkekle evlenmek ve çocuk yapmak şöyle dursun, herhangi bir şekilde romantik bir ilişkiyi sürdürmek onlar için imkansızdır.

Koç burcu kadını – İlişkiler
Koç burcu kadını eğer aşıksa sadakatli biri olur ve her zaman sevdiği kişinin yanındadır. Pek çok durumda Koç burcu kadınının iki kişi için yeteri kadar enerjisi vardır. Lakin eğer aşık değilse ilişkisi son derece gelgitli olur. Özgürlüğüne düşkündür; duygularını çok fazla gösteren birine karşılık veremeyeceğini düşündüğü anda kolayca ilişkiyi bitirir.

Koç burcu kadınının sevdiği ve sevmediği şeyler
Koç burcu kadını sağlıklı bir libidosu ve güçlü düşünceleri olan, samimi ve tutkulu biridir. Yine de inatçı ve sabırsız olabilir. En büyük kusurları, başkalarının kendi işlerini kendileri yapma ihtiyacını anlamamalarıdır. Bu da karışmaması gereken işlere karışmasına yol açabilir.

Koç burcu kadınına ne hediye alınır?
Koç burcu kadını sade ve açık renkli pratik hediyeleri sever. Giydiği her şey açık ve saldırgan olmayan bir biçimde cinselliklerini sergilemelidir. Mücevher almak iyi bir seçenek olmayabilir; ya çok severler ya da hiç sevmezler. Bununla beraber pahalı ve dikkat çekmeyen bir hediye alırsanız bunu bir yakınlık belirtisi olarak görürler.

Alıntıdır.
________________

B
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:39.