IRCForumu.ORG   Cilek Chat
sohbetkeyfim


 
 
Seçenekler Stil
Alt 07 Eylül 2021, 10:11   #1
BANLI ÜYE
serCiya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart 07.09.2021 Koç Burcu

Sevgili koçlar veya yükselen burcu koç olanlar; haftaya oldukça hareketli başlıyorsunuz. Kariyer hayatınızdaki hızlı değişimler sizleri de şaşırtabilir. İş hayatınızda sorumluluklarınızın artması karşısında nasıl ilerleyeceğinizi bilemiyor olabilirsiniz. Yapmanız gereken kesinlikle planlı olmanız olacaktır. Hayatınızdaki en önemli ve en radikal döneme doğru ilerliyorsunuz.

07 Eylül’de başak burcunda gerçekleşecek olan yılın en önemli yeniayı ile hayatınızda iş ve hizmet konularında kararlar vermeye doğru gidebilirsiniz. Venüs’ün akrep burcuna geçmesiyle almanız gereken bazı ihtiyaçlarınız olabilir. Bunlar eğer işlerinizi daha düzene sokacaksa almayı deneyin. Hayatınızı kesinlikle bu hafta programlamalısınız. Kafanız çok karışık ve ne yönde gideceğinizi bilmiyorsunuz.

Hedeflerinizi belirleyin ve kararlı olun. Kararan gün kararıp kalmaz. Güneş doğacak az kaldı. Sizler endişelerinizi bir kenara bırakın. Uzun zamandır kariyerinizdeki beklentilerinize cevap bulacağınız bir dönem başlıyor. Aşk hayatınız şu an çok karışık ve gergin görünebilir. Bu hafta işler yoluna giriyor.

Alıntıdır
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:36.