IRCForumu.ORG

IRCForumu.ORG (https://www.ircforumu.org/)
-   Koç (https://www.ircforumu.org/koc/)
-   -   07.09.2021 Koç Burcu (https://www.ircforumu.org/koc/15510-07-09-2021-koc-burcu.html)

serCiya 07 Eylül 2021 10:11

07.09.2021 Koç Burcu
 
Sevgili koçlar veya yükselen burcu koç olanlar; haftaya oldukça hareketli başlıyorsunuz. Kariyer hayatınızdaki hızlı değişimler sizleri de şaşırtabilir. İş hayatınızda sorumluluklarınızın artması karşısında nasıl ilerleyeceğinizi bilemiyor olabilirsiniz. Yapmanız gereken kesinlikle planlı olmanız olacaktır. Hayatınızdaki en önemli ve en radikal döneme doğru ilerliyorsunuz.

07 Eylül’de başak burcunda gerçekleşecek olan yılın en önemli yeniayı ile hayatınızda iş ve hizmet konularında kararlar vermeye doğru gidebilirsiniz. Venüs’ün akrep burcuna geçmesiyle almanız gereken bazı ihtiyaçlarınız olabilir. Bunlar eğer işlerinizi daha düzene sokacaksa almayı deneyin. Hayatınızı kesinlikle bu hafta programlamalısınız. Kafanız çok karışık ve ne yönde gideceğinizi bilmiyorsunuz.

Hedeflerinizi belirleyin ve kararlı olun. Kararan gün kararıp kalmaz. Güneş doğacak az kaldı. Sizler endişelerinizi bir kenara bırakın. Uzun zamandır kariyerinizdeki beklentilerinize cevap bulacağınız bir dönem başlıyor. Aşk hayatınız şu an çok karışık ve gergin görünebilir. Bu hafta işler yoluna giriyor.

Alıntıdır


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:55.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.