IRCForumu.ORG   sohbetkacak
sohbetkeyfim


 
 
Seçenekler Stil
Alt 06 Kasım 2023, 04:29   #1
Ircforumuicon (1) 06 - 12 Kasım 2023 - Koç Burcu Haftalık Burç Yorumu


06 - 12 Kasım 2023 - Koç Burcu Haftalık Burç Yorumu

Koç ve yükselen Koçlar ; hızlı ve hareketli haftalardan bir tanesi başlıyor. Hayatınızda bir insan varsa ya da size heyecan veren konular varsa bu hafta başında bu konuların üzerine düşeceksiniz ama gün genelinde ay boşlukta olduğu için spora gitme biraz daha günü rahat geçirme rahatlatıcı etkiler altında olmaya özen gösterin. Pazartesi günü Venüs’ün Plüton’la olumlu açısı işle ilgili konularda ikna etmeniz gereken insanlar varsa birkaç gün boyunca bu konularda gücünüzü kullanabileceğiniz anlamına geliyor. Para ile ilgili konularda güzel gelişmeler var beklenmedik yerlerden güzel satışlar elde edebilirsiniz. Bu işlerle uğraşmıyorsanız maddi konularda ettiğiniz duaların bir anlamda karşılığını alacağınız bir hafta olacak.

Venüs Terazi burcuna geçer geçmez ilişkiler konusunda size güzel etkiler yollayacak. İlişkiler hayatınızın önemli bir merkezi haline gelecek. Maddi konularla ilgilisiniz Kasım ayında ama ilişkilere de özen göstereceksiniz, harcamalarınız bu yönde hızlanabilir. 3 hafta boyunca yeni bir ilişkiye başlamak, ilişkinizi sağlamlaştırmak ve ilişki ile ilgili konularda kendinizi ön plana çıkartmak önemli olabilir. Burası ortaklaşa atacağınız adımları temsil ettiği için iş birlikleri, atılacak imzalar, önemli konuşma ve görüşmeler de gündeminize yerleşecek. Bu aralar çok popüler olacaksınız bu popülerliğinizi iyi kullanın.

Cuma günü Merkür’ün Yay burcuna geçişi seyahat planlarınızı hızlandırabilir uzakta bulunan akrabalarınızı görmeye gidebilir ya da seyahat ve eğitimle ilgili konularda yapmanız gerekenleri ön plana alabilirsiniz. Ticari adımlarınız da hızlanacak yurtdışı bağlantılı işler yabancı insanlardan gelecek önemli bazı geri bildirimler ve onlarla yapılacak olan işler hayatınızın merkezine yerleşecek. Eğer bir davanız varsa ya da bir seyahate gitmeyi düşünüyorsanız Cuma günü beklediğiniz haberleri almak çok da mümkün olmayabilir. Birkaç gün boyunca olumsuzluklarla mücadele etmeye çalışın bu aralar büyük resmi göreceksiniz ama bu görmüş olduklarınız hoşunuza gitmeyebilir ya da bazı noktalarda engellendiğinizi düşünebilirsiniz.

Hafta sonu Mars ve Uranüs karşıtlığı tehlikeli yerlerden mümkün olduğunca uzak durmanız gerektiğini size hatırlatacak. Maddi konularda da bütçenizin dışına çıkmayın özellikle para ile ilgili konular ya da hiç bilmediğiniz yerlerde tehlikeli durumları karşınıza getirebilir Pazar günü bu etkiye dikkat edin.



{ Kaynak : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] }
________________


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Konu Nutella tarafından (20 Kasım 2023 Saat 04:09 ) değiştirilmiştir.. Sebep: konu başlığı düzenleme.
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:07.