IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 03 Mayıs 2023, 11:25   #1
Ada
BANLI ÜYE
Ada - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Havuç Kızartması Tarifi

Havuç Kızartması Tarifi



Havuç vitamin kaynağı olmasının yanında kök sebzeler arasında da en iyi antioksidan. Havuç kızartması tarifi ile besin değerini havucun içerisinde tutup, leziz bir kızartma hazırlayacağız. Rengi ile altın sarısına yakın bir görünüme sahip olup, üzerine dökülen sarımsaklı yoğurtla şıklığını en üst seviyeye çıkaracağız.

Hem vejeteryan hem de vaganların sıklıkla tüketmek isteyeceği tarifimizi hazırlamak da oldukça pratik! Havuçlar julyen doğrandıktan sonra kızgın yağda 3-4 dakika kızartılıyor. Ama bu aşamada dikkat edilmesi gereken bir püf nokta var! Havuçları önce kaynar suda daha sonra soğuk suda kısa bir süre tutup, şoklayarak hem rengini hem de besin değerini korumuş olursunuz. Sonrasında kızartma işlemiyle birlikte normal kızartmalara nazara daha sağlıklı bir lezzet ortaya çıkarmış olursunuz.
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:36.