IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Ağaç Şeklinde Aç3Beğeni
  • 2 Post By KivanC
  • 1 Post By Yazgı

 
 
Makale Araçları Stil
  #1  
Alt
KivanC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
KivanC
Üyelik Tarihi: 28 Haziran 2021
Yaş: 39
Çevrimiçi Süresi : 7 Ay 1 Hafta 4 Gün 23 Saat 20 Dakika 22 Saniye
Avg. Time Online: 16 Dakika 6 Saniye
Seslenilen: 545
Tecrübe Puanı: 9
KivanC seçkin bir yolda.
Standart İLayda'nın Hayat ile Mücadelesi *
Gönderen: KivanC 06 Eylül 2021, 12:03

2004 yili temmuz ayi MEY A.Ş de alkol satış alaninda pazarlamacı olarak çalışmaktaydim, soğuk satış biriminde birgun önceden alinan siparişleri birgun sonra dağıtımını sağlıyoruz yanimda metin isminde ekürüm (badi) vardi.
Adananın akkapi/Mıdık mahallelerine bakıyorduk yaklaşık 20 bayii'ye ürün teslim ediyoruz.Gunlerden pazartesi günü sabah depodan aracimizi yükledik o gun fazla bir müşteri yoktu yaklaşık 15 müşteri ama 15 müşteri içinde Karataş sahili vardi, Karataş sahili çıktığında denize girmeyi seviyorduk.
Öğlen* 2 gibi işlerimizi bitirip son 2 müşteri Karataşı ayırıp yolumuza bakıyorduk, aon müşteri adananin karayusuflu köyü idi.Karayusuflu köyünde işimizi bitirdik yola koyulduk yolda giderken yüksek sesle müzik dinleyip sigaramizi üfleyerek yola devam ettik.
Karataş karayusuflu köyü tahminen 30-35 dakika sahile ilk müşteriye vardığımızda ürünleri indirmeden müşteri bizi yemeğe davet etti, öyle yemek yapmislar ki zaten Karataş ilçesi arap kökenli vatandaslarimizin çoğunluğu olduğu bir ilçedir, etli güveçimizi yedik çayımızı içtik arabamiza yanaşıp kapısını açtık ama ne görelim aracın arka panelvan kisminda 12-13 yaşlarında bir güzel kız çocuğu kan ter içinde idi.
Hemen dışarı aldik müşterinin mekanına sandalyeye oturttuk o kadar şaşkındik ki neye uğradığımıza inanamadik kimsin, nesin, nerden sorularını sorarken içimizin acısı çok fazla idi.
Evden kaçtığını babasının kendilerine eziyet çektirdiğini anlattı, metine ne yapacağız dedim konuştuk kendi aramizda müşterimiz akif amca bize "Durumunuz iyi artik büyümeniz lazim" dediğinde aslinda birsey anlamamıştık ama kızın yüzüne baktığımda taşın altına elimi koymamı artık büyümemin gerektiğini anladım.
Hemen karayusuflu köyünden çok sevdiğim bir abimi aradım yardımcı olmasını istedim saolsun hemen kardeşim dedi, kızımızın adi ilayda babasının adi mehmet, ilaydanin annesi babası karakola heryere ilaydayi aramaya çıkmışlardı biz evlerine vardığımız da perişan olmuşlardı.
Mehmet amcayı evlerinin köşesinde bir dut ağacı vardi altında 4 tane tahta sandelye vardi oraya çağırıp oturduk kendimizi tanıştırdık ve nedenini sorduk, saolsun bize herseyi anlatti işsiz olduğunu ve borclarindan dolayi artik son haddeye geldiğini onun yüzünden ailesi ile kötü zamanlar geçirdiğini anlatti.
Mehmet amcaya, bak mehmet amca sana iş bulacağız borçların için yardimci olacagiz zaten borclarinda çok birsey yok dedik.
Bu konuyu babama anlattim hemen babam mehmet amcaya iş imkani sagladi o gün ve borcu için sadece 3 5 arkadasimdan yardim almam yetti.
İlayda okulunu okumaya devam etti ve her karayusufluya gittigimiz de mehmet amca ve ailesi ile konuştuk.

" Kusursuz insan yoktur, Kusursuz hayat da yoktur "



Kalem; 06.09.2021 10:00
Yazgı ve Jayus bunu beğendiler.
__________________
"Sevilmenin kıymeti bilinmiyorsa, Uzaklaşmak En güzeli ki üzülen sen olmayasın"
Alıntı ile Cevapla
Görüntüleme 164 Yorumlar 1
Toplam Yorumlar 1

Yorumlar

Alt 06 Eylül 2021, 18:59   #2
Huysuz ve tatlı kadın..
Yazgı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

" Kusursuz insan yoktur, Kusursuz hayat da yoktur "


Her şeye rağmen iyi insanlar iyi ki var. Maddi sıkıntılar aile içine de yansıyor ne yazık ki. Emeğinize sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bey.

KivanC bunu beğendi.
________________

 


Bu Makaleyi Görüntüleyen Şu Anda Aktif Kullanıcılar : 1 (0 Kayıtlı Üye Ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:43.