IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Kitap Tanıtımları Kitap Tanıtımları

 
 
Seçenekler Stil
Alt 01 Kasım 2023, 14:11   #1
Kayıtlı Üye
DeepSilence - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Hayalet Avcısı Thomas Carnacki - William Hope Hodgson



Hayalet Avcısı Thomas Carnacki Kitap Açıklaması

Eksantrik bir bekâr, kartlarını açık oynayacak kadar zeki ama bir o kadar da esrarengiz bir adam, William Hope’un dahi dedektifi: Thomas Carnacki!

Bir akşam yemeğine davet aldınız. Sınırlı ama en sevdiğiniz kişilerden oluşan arkadaş grubunuz toplanmış, sizi bekliyor. Katıldınız, yemekler yendi ve sonra herkes en sevdiği sandalyesine kuruldu, davet sahibinin piposunu yakmasını bekliyor. Kulaklarda sabahtan kalma bir heyecan: “Son hikâyemi dinlemek ister misiniz?”

Carnacki’nin vakaları alışılmış dedektiflik maceralarının uzağındadır. Hayaletlerin kol gezdiği, kötücül canlıların, sebepsiz kapanan kapıların ve birbirine giren karmaşanın gerilimi kademe kademe artırdığı bu evrende Thomas Carnacki, doğaüstü sesler için dahi bir tehdittir.

Karanlık edebiyatın büyük kalemi William Hope Hodgson, nesillere ilham olmuş dedektifi ile Türkçede ilk kez karşınızda. Benzeri görülmemiş ritüellere kurgusal antik el yazmalarının eşlik ettiği bu macerada gizemli bir güç sizleri çağırıyor.

Buraya kadar dinlediniz ve bir Carnacki macerasının ancak onun size anlattığı kadarına şahitsiniz. Carnacki ilginize teşekkür ediyor ve kapıyı işaret ediyor: “Dışarı!”

(Tanıtım Bülteninden)
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:56.