IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Kitap Tanıtımları Kitap Tanıtımları

 
 
Seçenekler Stil
Alt 30 Ekim 2023, 10:40   #1
Kayıtlı Üye
DeepSilence - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Adil Oyun - Kandi Steiner



Adil Oyun Kitap Açıklaması

Üniversite futbol takımındaki tek kız olmak yeterince zordu. Bir de bunun üzerine, koç Zeke Collins’i oda arkadaşım olması için seçmişti.

Kendini beğenmiş bir karşılayıcı ve kardeşimin -yıllar önce bu unvanın elinden alınması gerekiyordu- en yakın arkadaşı olan Zeke, inkâr edilemeyecek derecede seksi olduğu kadar sinir bozucuydu da. Ondan nefret ediyordum ve bunun için çok iyi bir nedenim vardı. Unutmasına asla izin vermeyeceğim bir neden.

Birlikte büyüdüğümüz için beni korumanın onun görevi olduğunu düşünüyordu ama tek yaptığı yoluma çıkmak, beni zayıf göstermek ve daha çok öfkelenmeme sebep olmaktı. Zeke’e kendi başımın çaresine bakabileceğimi söylüyordum. Bunu ona ve üniversite futbol ligindeki tek kızı izleyen tüm ülkeye göstermek konusunda oldukça kararlıydım. Baskı beni etkilemiyordu. Baştan aşağıya incelenecek miydim? Buna hazırdım. Ama Zeke Collins’le oldukça ince duvarları olan bir odayı paylaşmak… İşte buna hiç hazır değildim. Çünkü birlikte vakit geçirmek zorunda kaldıkça, ondan nefret etmek ve onu istemek arasındaki ince çizgiyi ayırt etmek daha da zorlaşmaya başlamıştı.

(Tanıtım Bülteninden)
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:52.