IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Kitap Tanıtımları Kitap Tanıtımları

 
 
Seçenekler Stil
Alt 30 Ekim 2023, 10:06   #1
Kayıtlı Üye
DeepSilence - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Kaleiçi Çıkmazı - İbrahim Dağhan



Kaleiçi Çıkmazı Kitap Açıklaması

İkinci Dünya Savaşı’nın sürmekte olduğu 1941 yılında İngiltere’den satın alınan gemileri getirmek üzere görevlendirilen askeri personeli taşıyan Refah Şilebi’nin Akdeniz’de; Fransız St. Didier Gemisi’nin ise Antalya Limanı’nda batırılması olaylarını esas alan Kaleiçi Çıkmazı aynı zamanda hem bir kent tarihi romanı hem de aşk, tutku ve sevginin sorgulandığı üçlü bir aşk hikayesi.

Roman, facia sırasında gemide bulunan Yüzbaşı Kemal ile öğrencilik yıllarında büyük bir aşk yaşadığı Fransız askeri Marcell arasında kalan Doktor Türkan’ın yaşadığı hazin hikayeyi; ülke yöneticilerinin savaş dışında kalmak için gösterdiği çaba, bakanlık koridorlarında yaşanan siyasi ve bürokratik olaylar ve diplomasinin inceliklerine bürünen güç mücadeleleri ile harmanlayarak sağlam bir arka plan ile bütünleştiriyor.

Üçlü aşk hikayesinin yüklediği yoğun duygulanımlarla romanın sayfalarını çevirirken aynı zamanda Kaleiçi’nin evlerinde, sokaklarında, çarşılarında ve surlarında gezinecek, Hadrianus Kapısı’ndan geçerken zamanda kaybolup Antalya’ya bir kez daha aşık olacaksınız.

(Tanıtım Bülteninden)
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:54.