IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Ağaç Şeklinde Aç2Beğeni
  • 1 Post By İpek
  • 1 Post By İpek

 
 
Seçenekler Stil
Alt 22 Aralık 2021, 18:40   #1
Ircforumuicon (1) Gizil gücünüzü (potansiyelinizi) gerçekleştirin !

Gizil gücünüzü (potansiyelinizi) gerçekleştirin !

Sabah ve akşam yaklaşık 20 dakika kadar süren Transandantal Meditasyon deneyiminin düzenli uygulanmasının yararları tüm yaşamınız boyunca birikir. Meditasyon sırasında zihin düşünceleri aşarak içe doğru her dalışında içimizdeki sessiz zeka alanının nitelikleri giderek daha fazla güncel etkinliklerimize sızmaktadır: enerji, netlik, yaratıcılık, zeka ve kendi kendine yeterlilik.
Düzenli uygulama süresi arttıkça kişi giderek daha mutlu, sakin ve açık zihinli olur. Kendi iç potansiyelimizi daha fazla fark edip onu kullanmaya başlarız.Transandantal Meditasyon düzenli uygulandığında daha yavaş yaşlanmayı sağlar. Hücrelerinizi yenileyen ve sağlıklı tutan telomerlerin, düzenli TM uygulaması ile artış gösterdiği bilimsel araştırmalarca kanıtlanmıştır. Böylece, ömür uzar ve çeşitli hastalıklara yakalanma riski azalır.

Yaşamın doğal eğilimi evrime ve büyümeye doğrudur. Bu nedenle zihnin düşünceye doğru olan doğal eğilimi sade ve kolaydır. Neredeyse hiçbir şey yapmadan oturuyoruz ve zihin kendi uyumlu durumuna doğru sakinleşiyor.



Transandantal Meditasyon diğer meditasyon türlerinden, genel gevşemeden ve uykudan farklı ve daha derin, özel bir bedensel dinlenme niteliği kazandırır. Bu dinlenme yavaş alfa beyin dalgaları özelliği taşıyan bütünleşik bir sakin uyanıklık durumudur. Bu yöntem düzenli olarak uygulanırsa birikmiş olan stresler adım adım ve otomatik bir şekilde atılır.Transandantal Meditasyon sırasında kan damarları gevşer ve açılır, böylece kan akışı artar, diğer yandan da stres ve anksiyete ile bağlantılı olan kortizol ve laktik asit gibi kimyasallar azalır.

Sakin Uyanıklığın sırrı



Transandantal Meditasyon diğer meditasyon türlerinden, genel gevşemeden ve uykudan farklı ve daha derin, özel bir bedensel dinlenme niteliği kazandırır. Bu dinlenme yavaş alfa beyin dalgaları özelliği taşıyan bütünleşik bir sakin uyanıklık durumudur. Bu yöntem düzenli olarak uygulanırsa birikmiş olan stresler adım adım ve otomatik bir şekilde atılır.
Transandantal Meditasyon sırasında kan damarları gevşer ve açılır, böylece kan akışı artar, diğer yandan da stres ve anksiyete ile bağlantılı olan kortizol ve laktik asit gibi kimyasallar azalır.
Güncel yaşamın çeşitliliğindeki iniş ve çıkışların, sevinç ve üzüntülerin ötesinde hiç değişmeyen bir zeka ve enerji alanı bulunur. Bu zeka alanı her şeyi düzenler; örneğin bir elma ağacı herzaman bir elma tohumundan çıkar.

Alıntılar
Mahrez bunu beğendi.
________________

 
Alt 22 Aralık 2021, 18:44   #2
NCL
Mahrez - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Paylasım için teşekkürler sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

________________

"Fark etmek acıydı ama gerekliydi."
 
Alt 22 Aralık 2021, 18:59   #3
Ircforumuicon (1) Düzenleme !

Alıntı:
Mahrez Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Paylasım için teşekkürler sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Rica, Şimdi den yeni yılın kutlu olsun ! @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Mahrez bunu beğendi.
________________

 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:59.