IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni
  • 1 Post By YiLDiZ

 
 
Seçenekler Stil
Alt 25 Temmuz 2022, 09:43   #1
YiLDiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart 20'li yaşlarda kadın sağlığı

Erken yetişkinlik yıllarınızda hastalanma ve sağlık sorunlarıyla karşılaşma olasılığınız, ileriki yaşlara oranlar çok daha düşüktür. Ayrıca 20’li yaşlar, dengeli beslenmeye başlamak, egzersizlerle gücünüzü artırmak ve kaslarınızı mükemmel durumda tutmak için en uygun zamandır.

Bu dönemde ne elde etmek istediğinize bağlı olarak, seçtiğiniz egzersiz türü değişebilmektedir. Genel zindeliği ve gücü geliştirmek istiyorsanız, atlama ve koşma sadece birkaç harika kardiyovasküler egzersizdir. Ayrıca, kas tonusunu ve genel dayanıklılığı iyileştirmek istiyorsanız, düşük etkili yürüyüş ve pilates rutini harika bir seçenek olabilir.

Şehirde geç vakitlere kadar günün tadını çıkarma olasılığınızın en yüksek olduğu yıllardır. B ve C vitamini seviyelerinizin yüksek olması gerekir. Dengeli ve çeşitli bir beslenmenizin yanında ek olarak günlük bir takviye kullanmanız bu önemli vitamin seviyelerini dengede tutmak için önemlidir.
20’li yaşlardaki bir diğer kadın sağlığı konusu rahim ağzı kanseri tarama testidir. Cinsel olarak aktif bir kadınsanız, 25 yaşına gelmeden önce smear testi yapılmasını tavsiye etmekteyiz. Ancak bunun yanında genel olarak sağlık durumunuzla ilgili bir şeylerin yolunda gitmediğini hissedebilirsiniz. Bu gibi durumlarda sağlık danışanınızdan veya aile doktorunuzdan tavsiye almanızı öneririz.


aLıntıdır..
SosiN bunu beğendi.
________________






H u z u r . . .
 
Alt 25 Temmuz 2022, 14:15   #2
Standart

Çıtır simit kıvamında olunan bu dönemdeki hatunlara, eğer iyi bir eğitmen değilseniz fazla yaklaşmayın. Çünkü her şeyi sizden görüp sizden öğrenecekleri için, yanlış yönleneceklerdir ve sizden sonraları için başa büyük bela olurlar.

________________

Öpüşmek; alt katı kiralamak için, üst katta yapılan anlaşmadır..
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:54.