IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Ağaç Şeklinde Aç26Beğeni

 
 
Seçenekler Stil
Alt 27 Ocak 2024, 21:52   #1
Editör
Jasper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Okul Günlüğüm Vol 1

Herkese Merhabalar İlk Hikayemiz Yayında Keyifli Okumalar...
Okul Günlüğüm
Sevgili Günlük:
Bugün Yurtta İlk Günümdü Bunun Sebebi İse Annemi ve Babamı Trafik Kazasında Kaybetmemdi. 16 Yıllık Hayatımda İlk Defa Tek Başıma Kalmıştım ve Yanımda Sadece Antalya Rehber Sosyal Yurdundan Olan Ablam Gibi Olan Ada Ve Onun Kardeşi Jasper Vardı. Onları Çocukluğumdan Beri Tanırım Jasper Benle Yaşıt Ama Ablası Olan Ada Bizden Birkaç Yaş Büyüktü.Annem Ve Babamı Kaybettikten Sonra Polis Memuru Amcalar Okul Kaydımın Antalya Özel Kaş Lisesi`ne Kaydığını Söylemişlerdi. Ben İse Onlara Dalgın Dalgın Bakıyordum Bunun Sebebi Belliydi İşte Hayatımın Kökten Değiştiği Gündü. Psikolojimin Alt Üst Olduğu Günlerde Evimden Eşyalarımı Toplayıp Yurda Yerleşmem Oldu ve Hayatımda İlk Defa Sigara İçmiştim Annem Bunu Görseydi Şunu Derdi:
"Edi Oğlum Ne Yapıyorsun Sen Diye" Bağırırdı Ama Şimdi Ne Annem Ne Babam Vardı. Günlerden Kış Günüydü Bunun Üzerine Yağmur Yağıyordu Ve Bu Olaydan Sonra Gokyüzü İçimi Temsil Ediyordu Sanki. Valizleri Bir Kenara Atıp Dışarı Çıktım Saat Akşam 9 Civarıydı Sanırım. Cebimden Sigara Paketini Çıkarttım Ve Bir Dal Alarak Yaktım. Babam İle Annemden Çoğu Kalan Hatıra Evdeydi Ancak Onların Fotoğrafları Her Zaman Telefonumdaydı. Telefonumu Açtım ve Onlara Bakarak Ağlamaya Başladım İlk Defa Bu Kadar Uzun Süren Gözyaşları Dökerkene Bir Yandan Da Gökyüzü Ağlıyordu ve Şöyle Haykırmıştım:
"Anne ve Baba Sizi Çok Özledim Ve Seviyorum" Diye Haykırdım Ve Ada Abla Jasper Yanımdan Bitmişti.Sinirimi Merdivenleri Yumruklayarak Çıkartırken Omuzlarıma İki El İndi Ve Onlarda Yanıma Oturdu. Ada Abla Ve Jasper Annesiz Babasız Büyümüşlerdi. Jasper İle Tanışmamız Futbol Maçına Dayanır Çocukken. Ada Abla İse Birçok Konuda Hayatıma Dokunan Biriydi. Ada Abla Ve Jasper`da Benim İçin Birer Tane Sigara Yakıp Konuşmaya Başladılar:
Ada: Edi Biliyorum Annen Babanı Çok Özlüyorsun Zamanla Alışacaksın.
Edi: Abla Ne Yapayım Ne Tarafıma Dönsem Onlar Aklıma Geliyor.
Jasper: Tamam Kardeşim Bizimde Geliyor Ama Alıştık.Öyle Değil Mi Abla?
Ada: Evet Seni De Anlıyoruz Hadi Sil Gözyaşlarını Ayrıca Yarın Okulunun İlk Günü İkinizin De.
Jasper: Yeni Okula Gidecez Beraber Hayde Kalk Benle Beraber Kalıyorsun Zaten.
Edi: Peki.
Yavaşça Sigarayı Sol Elimin Tersiyle İleri Doğru Fırlattım Verdikleri Destek Azcık Da Olsa İyi Gelmişti Bana.En Azından Yalnız Olmadığımı Anlamıştım. Odamıza Çıktık Ve Üstümü Değiştirip Yatağıma Geçmiştim.Günlüğümü Yazıp Kenara Bırakmıştım.Aynaya Kendime Baktığımda Gözlerimin Altı Mosmor Ve Şişik Durumdaydı. Yavaş Yavaş Yatağa Yürüyüp Yatağa Uzandım Ve Uyku Tutmamıştı Çünkü Yine Aklıma Babam Ve Annem Gelmişti. Ağlaya Ağlaya Yastığa Doğru Bastırdım Sessiz Sessiz Ağladım. O Şekilde Uyuyakalmışım ve Ada Abla Gelip Bizi Uyandırdı Jasper Üstünü Yeni Değişmeye Başlamıştı. Yataktan Hızlıca Kalktım ve Wc`ye Doğru Giderek Klasik Rutinlerimi Yerine Getirdim. Üstümü Değiştirip Çıkarkene Aynaya Bakarken Gözlerim Hala Aynıydı Ama Ada Abla Yardımıma Yetişti Gözlerimin Altına Pudra Tarzı Birşey Sürerek Morlukları Kapatmıştı.
Üstümü Değiştikten Sonra Çantayı Alarak Jasper İle Okula Doğru Yürümeye Başlamıştık. Okul Yurdun 300 Metre Kadar İlerisindeydi 10 Dakika Sonra Ağzımızı Bıçak Açmadan Ordaydık. 1.Derse Geç Kalmıştık Bile O Yüzden Birer Tane Sigara İçip İçeri Girdik Okulun Kapısından İçeriye Girerken Bağırma Sesleri Duyduk Ve Baya Da Sinirli Gibiydi Koridor Resmen Yankılanıyordu:
Azze: "Nasıl Geç Kalabilirsiniz Siz" Diye Gelmişti Ses. Aşağı Doğru İnerken Azze Hoca Ve Onun Yanındaki İki Kişi Bize Bakmaya Başladılar ve Bize Şöyle Dediğini Hatırlıyorum:
Azze: Wildcat Hobby Bunlar Kim İlk Defa Görüyorum.
Wildcat: Bende Bilmiyorum Hobby Haberin Varmı?
Hobby: Evet Var Jasper Ve Edi Demi?
Azze`nin Bakışını Hiç Beğenmemiştim Dik Dik Bakıyordu ve Bende Ona Bakmaya Başlamıştım Resmen Kitlenmiştim.Biz Bakışırkene Jasper Olayı Halletmişti Ama Hala Azze Hala Bana Bakmaya Devam Ederkene Arkasına Dönüp Gitmişti Anlaşılan Azze Hoca İle Anlaşamayacaktım. En Sevmediğim Şeylerden Birini Yapmıştı Neyse Sınıfımız 11/B Sınıfı Olmuştu. Hobby Hoca İle Beraber Sınıfa Doğru Geçerken Teneffüs Bitmişti Bile Ders İse Edebiyattı. Okulda İki Popüler Grubun Olduğu Duymuştum Bunlar "Gece" Ve "Yağmur" Gruplarıymış. Neyse Pek De Umurumda Değildi Hobby Hoca Kapıyı Çaldı "Giriniz" Diye Ses Gelmişti. Hobby Hoca İle Beraber Sınıfa Girmemle Sınıftaki Herkes Dik Dik Bakmaya Başlamıştı Ve Yargılayıcı Bakışlar Üzerimizdeydi. Jasper Kollarını Arkadan Bağlarken Ben İse Ellerimi Göğüs Hizasından Bağlamışken:
Hobby : Hocam Yeni Gelen Öğrencilerimiz Tanışınız Lütfen Ben Çıkıyorum Dedi Ve Gitti
Yesa: Hoşgeldiniz Çocuklar Ben Yesa Edebiyat Öğretmeniniz.
Jasper:Hocam Ben Jasper. Memnun Oldum Tanıştığıma.
Edi: Bende Edi Hocam Memnun Oldum.
Diyalog Bu Şekilde Geçerkene Sınıfı Tanıtayım Size Arkada İki Kız Oturuyordu Feride Ve Nutella Onların Önünde Omen Ve She En Önde İse Haje Ve Bade Onun Arkasında İse Cadi Tek Başına Oturuyordu. Yesa Hoca Beni Cadının Yanına Jasper İse Feride Ve Nutella`mı Arkasında Oturtmuştu. Sınıf Pek Kalabalık Değildi Sessiz Sakin Dersi Dinlerken Yanımdaki Kız Beni Dürttü:
Cadı: Hoşgeldin Okulumuza Edi Sanırım Ben Cadı Bu Arada.
Edi: Memnun Oldum Cadı.
Cadı: Bende.
İlk Adımı Atan O Olmuştu Arkamı Döndüm Jasper`a Baktım Ders Dinliyordu Önüme Dönerek Dersi Dinlemeye Başladım Bir Yandan Da Not Alıyordum. Devlet Bursu İle Okuyan İki Genç Olarak Bu Zenginlerin Arasında Okumak Ve Alışmak Zor Olacaktı. Teneffüs Oldu Ve Jasper İle Sınıfı Terkederek Sigara İçmeye Çıkacakken İki Tane Barzo Artistlik Taslamaya Başladı:
Berkant: Yazık Elbiselere Bak Hadi Gidin Başka Yerde Dilenin.
Edi: Ne Diyorsun Lan Sen?
Can: Duymadın Mı Hadi Yaylanın Bura Size Ters.
Jasper: Sana Tersi Gösteririm Ben Şimdi Kaybolun Lan Şurdan.
Berkant: Allah Allah Kaybolmazsak Ne Olur?
Can: Yoksa Anne Ve Babanıza Ağlayarak Mı Gidersiniz.
Damarıma Fena Basmıştı Bu İki Zengin Bozuntusu İki Yıldır Kick Boks Yapıyordum Ve Halen De Devam Ediyordum Şartellerim Atmıştı Tam Bunlar Lafa Girecekken Biz Bunlara Girdik. Sinirden Gözüm Dönmüştü Sağ Elimi Yumruk Yaparak Çeneye Sertçe Berkant`a Sertçe Geçirirkene Jasper İse Can`a Kafayı Geçirmişti Çoktan. İkiside Yerde Yatıyordu Bu İki Zengin Bozuntusu Gece Ve Yağmur Gruplarının Üyesiymiş Ama Bu Durumu Sonradan Öğrenecektim Neyse Kavgaya Dönelim Berkant`ı Altıma Aldım Yüzünü Yumruklamaya Başlamıştım. Jasper Kafayı Nasıl Vurduysa Can`İn Burnunu Kırmıştı Başında Bekliyordu. Kavgayı Omen She Feride Ve Nutella Görmüştü Ve Hızlıca Koşarak Yanımıza Gelmişlerdi. Ben İse Berkant `a Seri Seri Girişiyorkene Sağ Elimi Tam Kaldırdığımda Birinin Tuttuğunu Hissettim. Bu Omen`di. Sertçe Ayağa Kaldırdı Kolumu Tutuşu Sertti Ama Acıtmıyordu:
Omen: Yeni Gelen Kişiye Bak Kime Bulaştığının Farkında Mısın?
Edi: Elini Çekmezsen Sonun Yerdeki Gibi Olur Hem Kimsiniz Be?
Elimi Sertçe Çektim Jasper Yanıma Geldi Omen Feride Ve Nutella Bu İki Zengin Bozuntusu`bun Önünde Dururken She İse Kenardan İzliyordu. Okulda İlk Vukuatımızı Yaşamıştık:
Omen : Berkant Can İyi Misiniz?
Berkant: İyi Değiliz Canın Burnunu Kırdı Ve Bende Kalkamam Zor.
Feride: Siz İkiniz Kime Bulaştığınızın Farkında Değilsiniz Galiba.
Jasper: Ya Açık Konuş Ağır Ablalığın Bize Sökmez.
Nutella: İlla Kavga İstiyorsan Çıkışa Gel `Sağ Eliyle Jasper`i Gösterdi`.
Jasper : Teke Tek Kabul Müsün Kıvırcık Marul?
Omen: Gece Ve Yağmur Gruplarının Üyesi Adamlara Bulaşmamayı Size Seve Seve Öğretecem.
Edi: Ya Bir Git Öğretecekmiş Aynı Sınıftayız Özellikle Sana Bana Bulaşmamayı Seve Seve Öğretecem Ben.
Jasper İle Nutella Birbirlerine Sertçe Bakıyordu Tam Birbirlerine Girecekken Arkadaki Kız Yanımıza Geldi. Omen`İn Kolundan Tutarak Uzaklaştırdı Birşeyler Konuşuyorlardı Nutella İle Jasper Hala Birbirlerine Kilitli Haldeydilerkene:
Feride: Bak Kötü Bir Amacımız Yok Bunlar Ne Yaptı Size? Feride Ben Bu Arada Sizde Jasper Ve Edi Olmalısınız.
Edi: Alay Geçti Bu İki Odun Bizde Hallettik.
Feride : Ne Yaptılar İşte.
Edi: Bak Annemi Babamı Yeni Kaybettim Ben Jasper İse 14 Yıldır Annesiz Ve Babasız Onlara Laf Uzattı İkiside.
Feride: Berkant Can Doğru Mu Bu?
Berkant: Doğru.
Jasper Bakışını Keser Ve Can ve Berkant `ın Yanına Gitti Ve İkisini De Ensesinden Tuttuğu Gibi Kaldırdı Ve Kafalarını Tokuşturmaya Başlamıştı. Gülmekten Karnıma Ağrılar Giriyordu
Jasper: Bir Daha Uğraşırsınız Ha Tek Tek Bulurum Sizi İkinizde Anladınız Mı Lan?
Berkant : Anladık.
Jasper Ellerini Hızlıca Çekince Yere Çekince Bu İki Kalas Hastaneye Kaldırıldı Onu Hatırlıyorum Jasper Yanıma Geldi Ancak Bu Olaydan Sonra Omen Ve She Geliyorlardı.
Omen: Gece Grubunun Kurucusuyum Omen Neden Böyle Birşey Yaptınız?
Feride : Haklılar Omen Hiç Birşey Yapmayacaksın Zaten Derslerini Vermişler Bırak.
She: Yağmur Grubunun Kurucusuyum She Cadi İle Birlikte Onla Tanıştın Sanırım Değil Mi Edi.
Edi: Evet Doğru Dedim.
Nutella: Bu Yanındaki Çıkışa Gelecek Ama Hesabımız Var Onunla.
Feride: Nutella Sakın.
Jasper: Demek İsmin Nutella Ha Şimdi Burda Çözelim
Jasper Yavaşça Nutella`ya Yaklaşacakken Nutella Hızlı Davrandı Tam Karşı Karşıya Geldiler Ancak Hepimiz Arkadan Bir Ses Duyduk.Bu Ses Kaf Dağı Hocamıza Aitti Daha Onla Tanışmamıştık Jasper İle. Derse Geçtik Ve Din Dersiydi Bade Haje Ve Diğerleri İle Hafif Kaynaştıktan Sonra Nöbetçi Öğrenci Geldi. Ders Başlamıştı Çoktan ve Öğrenci İçeri Girdi "Hocam Edi Ve Jasper`i Okul Müdürü Azze Hoca Çağırıyor" Dediğinde Jasper`a İçimizden Geçecek Bakışı Attım

Devam Edecek...
Biraz Vurmalı Kırmalı Bir Bölüm Oldu Ancak İsteğinize Göre Düzeltecem Kadroya Eklenmek İsteyen Varsa Yorum Bırakabilir.
Hikaye Kadrosu: @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ve Ben
Umarım Beklentinizi Karşılayabilirim. Hikaye Fikrini Veren @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ye Ve Kadrodaki Diğer Herkese Şans Verdikleri İçin Teşekkür ederim.
She, Jayus, Alisa ve 8 diğerleri bunu beğendiler..
________________

Forum Ortamlarda Yeni Kanlardan Biri...
Jasper&GökBayrak
 
Alt 27 Ocak 2024, 22:03   #2
Memories last forever.
Alisa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

En sakini biziz gene @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve ben 😄😄😄

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bravo döv onuuu köşede 😄😄

Emeğine sağlık 😄😄😄

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ya kurucu olman çok güzel olmuş yakıştı sana

Jayus, Nutella, She ve 1 diğerleri bunu beğendiler..
________________

Sanalı bıraktım..
 
Alt 27 Ocak 2024, 22:06   #3
𝐈𝐫𝐫𝐞𝐥𝐞𝐯𝐚𝐧𝐭.
Jayus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Vayy beee.
Bolca spoi yemiş biri olarak çok farklı bir şey okudum, çok haklıymışsın @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] değişiklik ola bilirmiş.
Beklediğimin bile üzerinde bir bölüm oldu, emeğine sağlık.
2-ciyi sabırsızlıkla bekliyorum.

Jasper bunu beğendi.
________________

"𝐻𝑒𝑟𝑘𝑒𝑠𝑖𝑛 𝑦𝑎𝑛𝑖𝑛𝑎 𝑔𝑖𝑡𝑚𝑒𝑘 𝑖𝑠𝑡𝑒𝑑𝑖𝑔𝑖 𝑏𝑖𝑟𝑖𝑙𝑒𝑟𝑖 𝑣𝑎𝑟𝑑𝑖𝑟, 𝑔𝑒𝑐𝑒𝑛𝑖𝑛 𝑢𝑐𝑢, 𝑠𝑎𝑏𝑎ℎ𝑖𝑛 𝑘𝑜𝑟𝑢, 𝑐𝑒ℎ𝑒𝑛𝑛𝑒𝑚𝑖𝑛 𝑑𝑖𝑏𝑖 𝑏𝑖𝑙𝑒 𝑜𝑙𝑠𝑎..."
 
Alt 27 Ocak 2024, 22:12   #4
Editör
Jasper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Alıntı:
Haje Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
En sakini biziz gene @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve ben 😄😄😄

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bravo döv onuuu köşede 😄😄

Emeğine sağlık 😄😄😄

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ya kurucu olman çok güzel olmuş yakıştı sana
Sakin Olan Sensin İkinci Bölümde Bade Biraz Birşeyler Yapacak

Jayus, Bade ve Alisa bunu beğendiler.
________________

Forum Ortamlarda Yeni Kanlardan Biri...
Jasper&GökBayrak
 
Alt 27 Ocak 2024, 22:12   #5
Editör
Jasper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Alıntı:
FeRiDe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Vayy beee.
Bolca spoi yemiş biri olarak çok farklı bir şey okudum, çok haklıymışsın @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] değişiklik ola bilirmiş.
Beklediğimin bile üzerinde bir bölüm oldu, emeğine sağlık.
2-ciyi sabırsızlıkla bekliyorum.
Teşekkürler

Jayus bunu beğendi.
________________

Forum Ortamlarda Yeni Kanlardan Biri...
Jasper&GökBayrak
 
Alt 27 Ocak 2024, 22:18   #6
Carpediem
WildCat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Yine herzamanki gibi efsaneydi
tesekkur ederiz ayrica devaminida bekleriz

Hobby ve Jasper bunu beğendiler.
________________

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alt 27 Ocak 2024, 22:19   #7
Carpediem
Hobby - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

emeğine yüreğine kalemine sağlık kardeşim çok beğendim başarılarının devamını dilerim

Jasper bunu beğendi.
________________

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alt 27 Ocak 2024, 22:21   #8
Editör
Jasper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Alıntı:
WildCat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yine herzamanki gibi efsaneydi
tesekkur ederiz ayrica devaminida bekleriz
Alıntı:
Hobby Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
emeğine yüreğine kalemine sağlık kardeşim çok beğendim başarılarının devamını dilerim
İkinize Asıl Ben Teşekkür Ederim Şans Verdiğiniz İçin Devamı Gelecek Uzun Süreli Olarak Buralardayız

WildCat ve Hobby bunu beğendiler.
________________

Forum Ortamlarda Yeni Kanlardan Biri...
Jasper&GökBayrak
 
Alt 27 Ocak 2024, 23:48   #9
Kayıtlı Üye
Bade - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Alıntı:
Jasper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sakin Olan Sensin İkinci Bölümde Bade Biraz Birşeyler Yapacak
Merakla bekliyorum

________________

İnsanı eksilten kaybedişleri değil; zannedişleridir.....
 
Alt 27 Ocak 2024, 23:53   #10
Kayıtlı Üye
Bade - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Müthişti gerçekten okurken büyük keyif aldım doğrusu bol aksiyon içeriyor (en sevdiğim) emeğine yüreğine sağlık ve ikinci bölümü merakla bekliyorum açıkçası

________________

İnsanı eksilten kaybedişleri değil; zannedişleridir.....
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:18.