IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni
  • 1 Post By KinGStaR

 
 
Seçenekler Stil
Alt 30 Aralık 2023, 22:20   #1
FLâner
KinGStaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Yeni iPad Air Yakında

2024'te Yeni iPad Air Geliyor: En son teknolojiler ve gelişmiş özelliklerle donatılmış, Apple'ın orta seviye tabletini keşfedin!



Apple’ın orta seviye tableti olan iPad Air, USB-C portu ve Touch ID gibi önemli iPad özelliklerini 599 dolar başlangıç fiyatlarıyla sunuyor. Mevcut model, önceki nesil MacBook Pro’dan M1 çipi, Center Stage özellikli yükseltilmiş ön kamera ve çeşitli renk seçeneklerini içeriyor.

Mart 2022’de duyurulan iPad Air, Apple’ın ürün yelpazesindeki daha eski iPad’ler arasında yer alıyor ve ürün döngüsünün sonuna yaklaşıyor. Söylentilere göre, yeni bir iPad Air’in Mart 2024’te çıkması bekleniyor. Bu, şu anda iPad Air satın almak için iyi bir zaman olmadığı anlamına geliyor ve en son teknolojiyi tercih eden müşterilerin yeni bir modelin piyasaya sürülmesini beklemeleri gerekiyor.

iPad Air, iPad serisindeki orta seviye seçenek olmakla birlikte, daha küçük bir tablet isteyenler için iPad mini bulunuyor. iPad mini, iPad Air’in neredeyse tüm özelliklerini, çok daha taşınabilir bir form faktöründe sunuyor.



Daha uygun fiyatlı bir seçenek arayan kullanıcılar onuncu nesil iPad’i düşünmeliler. 449 dolardan başlayan fiyatlarla iPad, Touch ID ve Retina ekran gibi birçok iPad Air özelliğini, işlevsellik ve uygun fiyat dengesini sağlayan daha düşük bir fiyata sunuyor.

Diğer yandan, daha büyük, daha gelişmiş bir ekran ve üst düzey özelliklere sahip iPad modelleri için iPad Pro bulunuyor. iPad Pro, iPad Air’in özelliklerini bir üst seviyeye taşıyor ve 16GB’a kadar bellek, Ultra Geniş kamera ve bir LiDAR tarayıcı, Face ID, ProMotion, 12.9 inç modelde mini-LED ekran paneli ve daha fazlasını ekliyor.
She bunu beğendi.
________________

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 05:08.