IRCForumu.ORG   sohbetkacak
sohbetkeyfim


İnternet Dünyasından Son Haberler Güncel İnternet Dünyasından Haberler.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 11 Haziran 2023, 10:48   #1
Memories last forever.
Alisa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart ChatGPT iOS Uygulamasına Yeni Özellikler Geliyor



OpenAI, iOS uygulaması için Shortcuts entegrasyonu da dahil olmak üzere birkaç yeni özelliği yeni bir güncellemeyle duyurdu. Artık Shortcuts’ta bir ChatGPT istemi oluşturup bunu yapay zeka aracı ile farklı uygulamalar arasında bir bağlantı olarak kaydedebilirsiniz. Örneğin, ChatGPT’den bir soruyu yanıtlamasını veya bir bilgiye bakmasını isteyin ve ardından yanıtı arkadaşınıza mesaj olarak gönderin veya not olarak kaydedin. Artık Siri’den ChatGPT’yi açmasını veya bu kestirmeleri oluşturmasını ve çalıştırmasını da isteyebilirsiniz.

Yeni sürükle ve bırak özelliği, ChatGPT’yi iOS cihazlarla daha da entegre hale getirerek mesajları arayüzden diğer uygulamalara götürmenize olanak tanıyor. Bu biraz kestirmelerin manuel versiyonu gibi, yani hangi yöntemi kullanacağınız size bağlı.

İpad’ler İçin Durum ne?

ChatGPT artık iPad’lerde daha iyi desteklenecek. Daha önce iPad kullanıcıları uygulamayı kullanırken tam ekran deneyimi elde edemiyordu, OpenAI uygulamayı yalnızca iPhone boyutundaki ekranlar için tasarlamıştı. Artık sahip olduğunuz tüm ekran alanını kaplayacak ve ideal olarak daha az rahatsız bir deneyim sunacak.

Uygulama Android Cihazlara Ne Zaman Geliyor?

OpenAI ilk olarak Mayıs ortasında ABD’li kullanıcılar için bir iOS uygulaması çıkardı ve kısa süre içinde 11 ülkede daha erişilebilir hale getirdi. Bu güncellemelerden önce, uygulama zaten konuşmaları bilgisayarınızla senkronize ediyordu. ChatGPT uygulaması için Android kullanıcıları hala beklemek zorunda. Uygulama Türkiye’de de kullanılabiliyor ve indirmek isteyenler bağlantıya tıklayarak indirebilirler.

Technopat
________________

Sanalı bıraktım..
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 20:19.