IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


İnternet Dünyasından Son Haberler Güncel İnternet Dünyasından Haberler.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 11 Haziran 2023, 10:41   #1
Memories last forever.
Alisa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Reddit CEO’su API Değişikleri Üzerine Bir Soru-Cevap Etkinliği Yapacak



Reddit CEO’su Steve Huffman, şirketin platformda tepkiye yol açan planlı API değişiklikleri üzerine ilk kez topluluğa hitap edecek. Şirket kısa bir güncellemeyle “Reddit CEO’su u/spez, erişilebilirlik, mod botları ve üçüncü taraf mod araçları da dahil olmak üzere en son API güncellemeleri hakkında bir AMA (Ask Me Anything) yani soru-cevap etkinliği yapmak üzere yarın burada olacak” dedi.

Bir Reddit sözcüsü etkinliği 9 Haziran Cuma günü TSİ 20:30 civarında başlayacağını söyledi. Etkinlik haberi, en popüler üçüncü parti Reddit uygulamalarından ikisi olan Apollo ve RIF’in geliştiricilerinin, şirketin yeni API fiyatlandırması nedeniyle ay sonunda uygulamalarını kapatacaklarını açıklamalarının hemen ardından geldi.

Etkinlik, Reddit topluluğunun büyük bir kısmının tartışmalı değişiklikler nedeniyle düzenleyeceği kitlesel protestodan sadece üç gün önce gerçekleşecek. Aralarında 1 milyondan fazla aboneye sahip olanların da bulunduğu 3.000’den fazla subreddit 12 Haziran’dan itibaren 48 saat süreyle “karanlığa gömülmeyi” planladıklarını açıkladı.

Yaklaşan protestolar ve iki sevilen uygulamanın kapatılmasıyla birlikte, etkinlik sırasında tansiyonun yükselmesi muhtemel. Reddit’in yaklaşan soru-cevap etkinliğiyle ilgili gönderisinde üçüncü taraf istemcilere doğrudan atıfta bulunulmaması dikkat çekiyor, ancak bunlar muhtemelen kullanıcıların sorularında öne çıkacak.

Technopat
________________

Sanalı bıraktım..
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:37.