IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


İnternet Dünyasından Son Haberler Güncel İnternet Dünyasından Haberler.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 11 Haziran 2023, 10:40   #1
Memories last forever.
Alisa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Meta’nın Twitter Alternatifi Uygulaması Project 92’den Ekran Görüntüleri Sızdırıldı



Meta, yaklaşmakta olan Twitter rakibi uygulaması için bir toplantı düzenledi ve uygulamanın bir ekran görüntüsü sızdırıldı. Yeni sosyal medya uygulamasının dahili adı “Project 92” iken, söylentiler resmi adının “Threads” olabileceğini gösteriyor.

Sızan ekran görüntüsüne göre arayüz Instagram’a oldukça benziyor ancak görseller bulunmuyor. Meta’nın Baş Ürün Sorumlusu Chris Cox’a göre, yaklaşmakta olan sosyal medya uygulaması, kullanıcıların Instagram hesaplarını ve takipçilerini yeni platforma taşımalarına olanak tanıyan ActivityPub sosyal ağ protokolünü kullanacak.

Meta yöneticisi ayrıca uygulamanın “Twitter’a cevap” olacağını ve profilleri kullanıcının Instagram hesap bilgileriyle otomatik olarak dolduracağını paylaştı. Meta’nın şeffaf bir şekilde işletilen ve bilgi dağıtımı için güvenli olan istikrarlı bir Twitter alternatifi için kamuya mal olmuş kişilerden ve içerik üreticilerinden çok sayıda talep aldığı bildirildi.

Meta’nın DJ Slime da dahil olmak üzere birçok ünlüden yeni platformu kullanma sözü aldığı ve potansiyel katılımcılar olarak Oprah Winfrey ve Dalai Lama ile görüştüğü bildiriliyor. Yeni sosyal medya projesinin geliştirilmesine Ocak ayında başlandı ve mümkün olan en kısa sürede kullanıma sunulacak.

Technopat
________________

Sanalı bıraktım..
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:16.