IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


İnternet Dünyasından Son Haberler Güncel İnternet Dünyasından Haberler.

Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni
  • 1 Post By Ada

 
 
Seçenekler Stil
Alt 22 Kasım 2023, 14:43   #1
Ada
BANLI ÜYE
Ada - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Google Arama'ya keşfet özelliği geliyor!

Google Arama'ya keşfet özelliği geliyor!


Google Arama için yeni bir özellik gündemde. Buna göre keşfet özelliği kullanıcıların pek çok beklentisine yanıt olacak.


Google, popüler arama motorunun ana sayfasında önemli bir değişiklik yapmayı planlıyor. Yeni arayüz tasarımı, hava durumu, haberler, maç skorları, hisse fiyatları gibi bilgileri daha erişilebilir hale getirerek kullanıcı deneyimini iyileştirmeyi amaçlıyor. Test aşamasında olan bu yenilik, "Keşfet" akışı olarak adlandırılan yeni bir özellik sunuyor.

Google sözcüsü, bu özelliğin şu anda Hindistan'da test edildiğini onayladı. Ancak, ne zaman geniş çaplı bir kullanıma sunulacağına dair herhangi bir açıklama yapmadı. Yeni özellik, kullanıcıların arama motorunun ana sayfasında daha fazla içeriğe hızlı bir şekilde erişmelerini sağlamayı amaçlıyor.

Google Arama'ya keşfet özelliği geliyor!
Keşfet akışı, kullanıcıların ilgi alanlarına göre kişiselleştirilen bilgilere ulaşmalarına olanak tanıyacak. Örneğin, kullanıcılar hava durumu bilgilerini, güncel haberleri veya favori spor takımlarının maç skorlarını ana sayfalarında daha kolay görebilecekler. Bu sayede kullanıcılar, daha fazla vakit harcamadan güncel bilgilere ulaşabilecekler.

Google'ın bu değişikliği, kullanıcıların arama motorunu sadece bilgi aracı olarak değil, günlük yaşamlarının bir parçası olarak daha fazla kullanmasını hedefliyor. Ayrıca, bu tür kişiselleştirilmiş içerikler sunarak, kullanıcıların Google'a olan bağlılığını artırmayı amaçlıyor.

Bu tür değişiklikler, teknoloji şirketlerinin kullanıcılarına daha iyi bir deneyim sunmak ve rekabetçi kalmak için sık sık yaptığı türden güncellemelerdir. Kullanıcıların alışkanlıklarına ve taleplerine uygun olarak geliştirilen yeni özellikler, kullanıcı sadakatini artırmanın yanı sıra reklamverenlere daha iyi hedefleme seçenekleri sunabilir.



Alıntı
She bunu beğendi.
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:54.