IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


İnternet Dünyasından Son Haberler Güncel İnternet Dünyasından Haberler.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 22 Kasım 2023, 14:34   #1
Ada
BANLI ÜYE
Ada - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Merakla beklenen Galaxy S24 serisinden önemli bir sızıntı daha!

Merakla beklenen Galaxy S24 serisinden önemli bir sızıntı daha!


Samsung'un merakla beklenen yeni amiral gemisi serisi Galaxy S24'ün bu sefer de renk seçenekleri sızdırıldı.

Samsung'un Galaxy S24 ailesine dair yeni bilgiler ortaya çıktı. Bu bilgilere göre, Samsung'un gelecek nesil amiral gemisi telefonlarından Galaxy S24 serisi, önümüzdeki yılın başında San Fransisco'da daha erken bir tarihte tanıtılacak. Geçtiğimiz ay sızdırılan taslak görseller sayesinde bu telefonların nasıl bir tasarıma sahip olacağını görmüştük. Şimdi ise bu serinin renk seçenekleri konuşuluyor.

DSCC şirketinin CEO'su Ross Young'a göre, Galaxy S24, S24+ ve S24 Ultra, Siyah, Gri, Mor ve Sarı renk seçenekleriyle piyasaya sürülecek. Siyah ve Gri renkleri, her yıl olduğu gibi bu yıl da 'Phantom Black' ve 'Graphite' olarak pazarlanacak. Ancak Mor ve Sarı renk seçenekleri, serideki diğer renklere göre daha fazla dikkat çekiyor. Samsung, son olarak 2020'de Galaxy S10e modeli için Sarı renk seçeneğini sunmuştu. Mor renk ise Galaxy S21'de 2021 yılında kullanılmıştı.

Bir önceki model olan Galaxy S23 serisi, Lavanta ve Lime renkleriyle satışa sunulmuştu. Ancak bu renkler, S24 serisinin Mor ve Sarı renklerine göre daha solgun tonlardaydı. Galaxy S24 serisinin dört ana renk seçeneğine ek olarak, Samsung'un resmi internet sitesinde özel renk seçenekleri de sunulacak. Diğer bir bilgi ise, Galaxy S24 serisinin, Apple'ın iphone 15 Pro modellerinde olduğu gibi titanyum gövdeye sahip olacağı yönünde. Bu da demek oluyor ki, renkler önceki modellere göre farklılık gösterebilir.

Öte yandan, Galaxy S24 Ultra'nın sızdırılan taslak görsellerine bakıldığında, önceki modeline benzer bir tasarıma sahip olduğunu ancak ekran çerçevelerinin tüm kenarlardan daha ince olduğunu görebiliriz. S24 ve S24+ modelleri ise daha kompakt ve kutu şeklinde bir tasarıma sahip. Ayrıca sızdırılan görseller, bu üç modelin de ultra geniş bant antene sahip olabileceğine işaret ediyor.


Alıntı
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:18.