IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 11 Kasım 2023, 15:58   #1
"Omne ignotum pro magnifico."
Chloe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Instagram, Apple’ın sevilen özelliğini kendi bünyesine katıyor!


Instagram, Apple’ın sevilen özelliğini kendi bünyesine katıyor!

Apple'ın sevilen özelliği artık Instagram'da. Instagram yeni çıkartma özelliğiyle birlikte kullanıcıların yüzünü güldürmeye devam edecek.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Instagram yepyeni bir özellikle karşımızda. Popüler sosyal medya uygulaması, gün geçtikçe uygulamaya yeni özellikler kazandırmaya devam ediyor. Instagram başkanı Mosseri popüler uygulamanın yeni çıkartma özelliğini duyurdu. Kullanıcılar, yeni çıkartma özelliğiyle birlikte paylaşılan fotoğrafın konusunu yansıtan çıkartmalar oluşturabilecek. Aslında Apple kullanıcıları bu yeni özelliğe aşina. Onlara çok da yabancı gelmeyecek. İşte detaylar…

Instagram yeni çıkartma özelliğiyle kullanıcılara eşsiz bir deneyim sunacak!
Instagram, kullanıcıların bir fotoğrafın konusunu tamamen yeni bir görsele eklemesine olanak tanıyan yeni bir özel çıkartma aracını test ediyor. Aslında Apple kullanıcıları bu özelliği daha önce deneyimleme fırsatı buldu. Çünkü Instagram’ın yeni çıkartma özelliği Apple’ın geçen yıl tanıttığı özelliğe epeyce benziyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Instagram başkanı Adam Mosseri’nin, uygulamanın yeni özelliğini yayın kanalında paylaştığı bir video ile duyurdu. Araç, görünüşe göre Instagram kullanıcılarının bir fotoğrafın konusunu seçmesine yardımcı olacak. Ayrıca onu arka plandan kaldırmasına ve ardından onu normal bir çıkartmanın bulunduğu herhangi bir yere taşımasını sağlayacak. Kısaca hikayeleri ve gönderileri Instagram’ın yeni çıkartma özelliğiyle donatabilirsiniz.

Ayrıca bu araç ile birlikte kullanıcılar, telefonlarına kaydettikleri fotoğraflardan ve Instagram’da gördüğü uygun görsellerden özel çıkartmalar oluşturabilecek. Böylece kullanıcılar farklı kişilerin içeriklerinden de yaralanabilecek. Ancak Instagram gizlilik ihlalleri konusunda çok dikkatli. Bunun için diğer kullanıcıların içeriklerinden çıkartma yapmasını izne bağlı tutacak.

Popüler sosyal medya uygulamasının bu yeni özelliği, Apple’ın geçen yıl iOS 16’da tanıttığı özelliğine çok benziyor. Ayrıca zaten Instagram gönderilerine özel çıkartmalarınızı eklemenizi sağlayan bir özellik mevcuttu. Ancak Instagram bunu biraz geliştirdi. Ekran görüntülerinin gücü sayesinde başka bir kişinin içeriğinden çıkartmalar bile oluşturabilirsiniz. Ama bu durumun ne kadar etik olduğu ise ayrı bir tartışma konusu.



shiftdelete.net
________________



: ( :
Her hikayenin iki tarafı vardır.






 
Alt 11 Kasım 2023, 16:01   #2
Edi
Süper Moderatör
Edi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

İnstagram hepsini solladı geçti sosyal medyaların

________________

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:22.