IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 31 Ağustos 2023, 13:36   #1
Kayıtlı Üye
DeepSilence - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Instagram Reels videoları uzuyor



Instagram Reels videolarının kısalığından şikâyet edenler varsa yakın zamanda alabildiğine uzun videolar yükleyebilecekler. Meta şirket içerisinde testlere başladı.

Video paylaşım platformlarında çok sıkı bir rekabet yaşanıyor ve oyuncular birbirlerinin fikirlerini alarak rekabette öne geçmeye çalışıyor. YouTube bir süre önce Shorts adında kısa video paylaşım platformunu devreye sokmuş, TikTok ise videoların uzunluklarını arttırarak buna cevap vermişti. Instagram Reels de boş durmuyor.
Instagram Reels videoları 10 dakika olacak
TikTok ve YouTube Shorts ile rekabet edebilmek için geliştirilen Instagram Reels kısa video platformu 3 dakikaya kadar videolar ile sınırlıydı. Sızdırılan bilgilere göre Reels videoları için süre sınırı 10 dakikaya çıkıyor.

Dikey izlenen videolar için süre sınırının uzatılması özellikle kısa eğitimler, skeçler veya yemek tarifleri için biraz daha kullanışlı oluyor ancak işin ucu yine de YouTube tarzındaki uzun videolara doğru gidecek gibi görünüyor.

Meta’nın da doğruladığı güncelleme hali hazırda şirket içerisinde test ediliyor. Henüz herkese açık bir beta söz konusu değil. Muhtemelen yıl bitmeden Instagram Reels yeni özelliği kullanıcılara dağıtmaya başlayacak.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 00:15.