IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 04 Ağustos 2021, 19:41   #1
Kayıtlı Üye
VelevKi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart İkizler Burcu Erkeği

İkizler burcu erkeği

İkizler burcu erkeği – Aşk
Âşık bir İkizler erkeği her zaman kafa karıştırıcıdır. Bu burcun değişken mizacı ve baş döndüren zekâsı, aklı başında ve stabil sevgililerden çabuk sıkılan insanlar için şahanedir. Sosyalleşmeyi, partilere katılmayı seven biriyseniz, evde sessiz sessiz oturmayı sıkıcı bulan İkizler erkeği sizin için iyi bir eş olacaktır.

İkizler burcu erkeği – Cinsellik
İkizler erkeğinin ilişkinin içinde kalabilmesi için zekâsının uyarılmasına ihtiyacı vardır. Onu zekânızla etkileyin; kıvrak zekâlı biriyseniz aklını çelebilirsiniz. Cinsellik konusunda yeni şeyler denemeye hazırlıklı olun.

İkizler burcu erkeği – İlişkiler

İkizler burcu erkeğinin ajandası hep dolu olduğu için onu kesin bir plan yapmaya ikna etmek zordur. Sizinle sürekli iletişim halinde kalsa da unutmayın ki iletişim halinde olduğu tek kişi siz olmayabilirsiniz. İkizler erkeği aynı anda birden fazla kişiyi idare etmesiyle meşhurdur. Kimsenin kalbini kırmak istediğinden değil; sadece gerçekliği algılama biçimi bazen gerçekte olan bitenle çatışma halinde olduğu için böyle davranır.

İkizler burcu erkeğinin sevdiği ve sevmediği şeyler

İkizler burcu erkeği sürekli dolaşır; seyahat ederken bile o koltuktan bu koltuğa geçer. Dur durak bilmeyen zihninin yeni bilgilerle meşgul edilmeye ihtiyacı vardır. Bu nedenle kafa karıştırıcı filmleri ya da oyunları seyretmeyi sever. İzleyiciyi ters köşeye yatıran, merakını canlı tutan gizem ve gerilim filmlerini sever.

İkizler burcu erkeğine ne hediye alınır?
Tüm burçların arasından hediye alınması en kolay olan burç İkizler burcudur. İkizler burcu erkeği yeniliğe ve teknolojiye bayılır. Bir tomar para ödenmiş hediyelerdense küçük ve eğlenceli ıvır zıvırlar daha çok hoşuna gidecektir. Kitaplar her zaman için İkizler erkeğinin favorisidir; sevdiği bir dergiye abonelik yaptırmak, sevdiği bir kitapçıdan hediye kartı almak hoşuna gidecektir. Beraber oynamak için de yapboz ya da kutu oyunu gibi hediyeleri de tercih edebilirsiniz.


Alıntıdır.
________________

B
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:14.