IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 04 Ağustos 2021, 19:37   #1
Kayıtlı Üye
VelevKi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart İkizler Burcu Kadını

İkizler burcu kadını

İkizler burcu kadını – Aşk
İkizler burcu kadını çoğunlukla sapyoseksüeldir; keskin bir zekâyı çekici bulur. Tatlı ve şapşal bir sevgili, İkizler burcu kadını için uygun değildir. Onun iletişim yeteneklerine ayak uydurabilen, kelime oyunlarına, şakalarına eşlik edebilecek birini ister.

İkizler burcu kadını – Cinsellik
İkizler burcu kadını son derece flörtöz bir kişiliğe sahiptir. Utangaç olmayan ve iletişime açık insanları sever. Seks sırasında role-play yapmaktan zevk alır; heyecan verici fantezileri canlandırarak farklı kişiliklere bürünmeyi sever.

İkizler burcu kadını – İlişkiler
Bu zeki kadın için fikirlerin uyuşması son derece önemlidir; fikirler diyarında eşini bulduğu zaman heyecan ve enerjiyle dolar. Esprilerine eşlik etmeye istekli, ani fikir değişimlerine de hazırlıklı olmalısınız; tartışma esnasında şeytanın avukatına dönüşebilir. Ayrıca tüm gece sohbet etmeye de hazır olun; her zaman konuşacağı bir konu vardır.

İkizler burcu kadınının sevdiği ve sevmediği şeyler
İkizler burcu kadınları alışveriş yapmayı ve yeniliği severler. Pahalı ya da havalı şeyler almasına gerek yoktur; aldıkları yeni şeyleri genelde ikinci el pazarlarından, kermeslerden toplarlar. Eşyalarının çoğuna bağlılık duymazlar ve cömert kişilikleri nedeniyle sahip oldukları şeyleri ihtiyacı olan komşularına, arkadaşlarına vermeyi severler.

İkizler burcu kadınına ne hediye alınır?

İkizler burcu kadınına hediye almak başlı başına bir zevktir; genelde ne hediye alırsanız alın mutlu olurlar. Sıra dışı nesnelerden hoşlanırlar, bilhassa bu nesnenin ilginç bir hikâyesi varsa. İkizler kadınını etkilemek için çok para harcamanıza gerek yoktur – bir sürü ıvır zıvırın bulunduğu bir dükkâna götürmek, pahalı bir hediyenin ambalajını açmaktan daha fazla mutlu edecektir.


Alıntıdır.
________________

B
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:20.