IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 20 Kasım 2023, 04:23   #1
Standart 20 - 26 Kasım 2023 - İkizler Burcu Haftalık Burç Yorumu


20 - 26 Kasım 2023 - İkizler Burcu Haftalık Burç Yorumu

İkizler ve yükselen İkizler ; uzak yerlerden gelecek haberler ya da evliyseniz eşinizin ailesiyle daha fazla irtibat halinde olma bu haftanın konusu olacak. Pazartesi günü dış ortamlarda olmak işinizde gücünüzde olsanız bile ara ara nefes almak kendinizi dışarıya atmak önemli olurken bu hafta ağırlıklı olarak kariyerinize odaklanacaksınız.

Çarşamba günü Güneş’in Yay burcuna geçişiyle ikili ilişkiler ve özel hayatınıza daha fazla vaktinizi ayıracaksınız. Sevdiğiniz insana göre hayatınızı şekillendirebilirsiniz onun düşündükleri, yaptıkları sizin için her zamankinden daha fazla önemli olabilir. Beraber yapacağınız güzel planlar devreye girebilir. Taşınma ile ilgili işleriniz varsa bu işlerinizi rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz. Ortaklı işlerde atılacak adımlar, danışmanlık yapıyorsanız bu işlerinizin ön plana çıkması da söz konusu.

Cuma günü Mars’ın da bu alanlarınıza geçmesi özgürlükçü, hevesli ve coşkulu yapınızı ikili ilişkiler ve özel hayatınızda daha fazla kullanacağınız anlamına geliyor. Önümüzdeki dönem hayatınızda aşkı, ilişkileri isteyeceksiniz sevdiğiniz insana göre hareket etmek önemli olacak ama diğer taraftan sevdiğinizle vakit geçirmek isterken kendi özgürlük alanlarınıza daha fazla zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Bu olmadığı zaman da çok çabuk tepkiler verebilirsiniz. Olumlu tarafına baktığımızda iş hayatınız, çalışma koşullarınızdan yana bu hafta başında gayet şanslı görünüyorsunuz.

Maddi konularda iş yerinden bir beklentiniz varsa, işinizle ilgili parasal olarak karşınıza gelecek birtakım konular varsa işte bunlar Salı ve Çarşamba günü devrede olacak ve güzel haberleri bugünlerde alabileceksiniz. Sevdiğiniz insanla bu dönem anlaşmak kolay olmayabilir.

Perşembe ve Cumartesi günleri özel hayatınızda yaşanacak beklenmedik durumlara karşı dikkatli olmakta fayda var. Sevdiğiniz insanın verdiği sözleri tutmadığını görebilirsiniz ya da siz ona karşı verdiğiniz sözleri tutmakta zorlanabilirsiniz bu aranızda bir meseleye dönüşebilir. Kavga haline geçerseniz hafta sonu bu kavga ile beraber bazı şeyleri bitirme ve durdurma enerjisine karşı da dikkatli olun. Belki bir müddet birbirinizi görmemeniz aranızdaki problemleri daha mantıklı bir şekilde ele almanızı sağlayabilir ama hemen ısrarla bazı sonuçlar beklerseniz bu hafta en çok özel hayatınız, ilişkileriniz ve ortaklı işleriniz zedelenecek gibi görünüyor.



{ Kaynak : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] }
________________


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:26.