IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 06 Kasım 2023, 04:32   #1
Ircforumuicon (1) 06 - 12 Kasım 2023 - İkizler Burcu Haftalık Burcu Yorumu


06 - 12 Kasım 2023 - İkizler Burcu Haftalık Burcu Yorumu

İkizler ve yükselen İkizler ; iletişimi bol haftalardan bir tanesi başlıyor. Pazartesi günü kafanızda kısa vadeli planlarınız olabilir ama bu planları hayata geçirmekte zorlanabilirsiniz Akşam saatleri size hız verecek Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri evinize, aile içi konuşmalara, hayatınızla ilgili konularda neler yapabileceğinize vaktinizi ayıracaksınız. Venüs’ün Plüton’la olumlu açısı ev hayatınızda aradığınız huzuru bulacağınız anlamına geliyor. Bu dönem eviniz için yapacağınız harcamalar sizi keyiflendirebilir. Salı günü iş hayatınızda diğer insanları hayal gücünüzle etkileyeceksiniz. Önemli bir satış yapabilir, önemli bir başarı devreye girebilir.

Çarşamba günü Venüs’ün Terazi burcuna geçişiyle aşk hayatınıza daha fazla vaktinizi ayıracaksınız. Biriyle tanışmak, aşkın peşine düşmek, flörtleşme önem kazanırken spora yazılmak, hobilerinizle ilgilenmek önemli olacak. Çocuğu olanlar çocuklarıyla olan bağlantıların kuvvetlendiği görebilirler. Çocuk arzunuz varsa bu konular da hızlanabilir.

Cuma günü Merkür’ün Yay burcuna geçiyor olması ilişkileri karşınıza getirecek sevdiğiniz insanla ilişkileri konuşabilir yeni biriyle tanıştıysanız ilişkinizi bir sonraki boyuta taşıyabilirsiniz. Anlaşmalar, sözleşmeler, önemli konuşmalar, ortaklıklar gündeme gelebilir. Taşınma ile ilgili konular varsa bir kontrat yapmayı düşünüyorsanız önünüzdeki 2 hafta bu alanlarınız aktif görünüyor. Sevdiğiniz insanla seyahat planları yapmak ya da ilişkinizi bir üst seviyeye taşımak önemli olacak. 10 Kasım Cuma günü Merkür bu alanlarınıza geçer geçmez iş hayatınızda beraber çalıştığınız kişilerden yana kendinizi mutsuz ve şanssız görebilirsiniz ya da evliyseniz sevdiğiniz insanın ailesiyle anlaşmak kolay olmayabilir hatta söylenilen bazı konuları kafanıza fazlasıyla takabilirsiniz, ailenizden bir insanın size bazı konularda yalan söylediğini görebilirsiniz. Bu aralar ilişkilerle ilgili konularda olumsuzluklardan mümkün olduğunca kaçının. Bu etki birkaç gün sürse bile sonrasındaki 2 hafta boyunca ilişkiler sizi tamamıyla destekliyor olacak.

Pazar günü sağlıkla ilgili konulara dikkat edin. Aynı zamanda gündelik hayatın ritminde bazı olumsuzluklar devreye girebilir bu olumsuz hava koşullarından ya da aldığınız bir haberden kaynaklı olabilir, yanınızda çalıştırdığınız birileri varsa onlarla da anlaşmak çok kolay olmayacak. İş hayatınızda grev gibi olaylar devreye girebilir.



{ Kaynak : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] }
________________


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:08.