IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 29 Kasım 2023, 11:57   #1
Standart Benfica - Inter İddaa Tahmini



İddaa Oranları
Maç Sonucu 1: 2.18
Maç Sonucu X: 2.97
Maç Sonucu 2: 2.46




İddaa Tahminleri

Recep Özerin - Mackolik: İlk Yarı Sonucu X

"Benfica grupta oynadığı dört maçı da kaybederek büyük hayal kırıklığı yarattı. Özellikle hücum anlamında gözle görülür bir üretkenlik sorunu yaşıyorlar. Inter karşısına üçüncülük yarışında var olmak için çıkacaklar. İkinci tur biletini cebine koyan İtalyan temsilcisinde ise Simone Inzaghi yoğun fikstürü düşünerek rotasyona gidebilir. Böyle olursa düşük tempolu ve kontrollü bir 90 dakika izlememiz muhtemel. İlk yarıda eşitliğin bozulmaması beni şaşırtmaz."

Hüseyin Çoban - Mackolik: 2.5 Gol Alt

"Lokal bazda tek yenilgisi olan Benfica Avrupa tarafında ise geçen sezondan sonra müthiş bir hayal kırıklığına imza attı. Henüz puanları yok ve oyun olarak da puan çıkarmaya yakın oldukları bir müsabaka oynamadılar. Inter ise hem ligde hem de Avrupa'da işleri yolunda giden ekiplerden biri. Bunu da öncelikli olarak iyi savunma performanslarına borçlular. Bu maça garantilemiş bir vaziyette çıkıyor olmalarına rağmen savunma konusunda taviz vereceklerini düşünmüyorum. Düşük skor öncelikli beklentim. Tercihim 2.5 alt yönünde."

Tansu Gürsel - Nesine: 2-3 Gol

"Benfica geride kalan dört maçı da kaybederek çok büyük bir hayalkırıklığı yarattı. Ancak halen daha Avrupa Ligi’nde yollarına devam etme şansına sahipler. Ancak her şeyden önce hücumdaki verimliliklerini yükseltmeleri lazım. Sezon başından bu yana Di Maria’ya binen bir yük var ve bu hücum sorumluluğunu daha fazla oyuncunun üstlenmesi gerekiyor. Inter ise Real Sociedad ile bir liderlik mücadelesinde. Bu deplasmandan çıkaracakları bir beraberlik bile Sociedad’ı ağırlayacakları son maç öncesi Inter’e bir avantaj sağlayacak. 2-3 gol aralığında bir skor beklentisindeyim."



Kaynak: Maçkolik
________________

Hayvan severlik bir ünvan değildir.İnsan olmanın gereğidir..


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:38.