IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 24 Temmuz 2023, 12:27   #1
"Omne ignotum pro magnifico."
Chloe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Incir Likörü

Incir Likörü


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Malzemeler
1 paket dondurulmuş frambuaz
¼ su bardağı böğürtlen reçeli
1 ~ 1/3 su bardağı portakal veya yabanmersini suyu
Yarım şişe tatlı şarap veya 1 şişe şampanya


Meyve Küplü Şampanya
Nasıl Yapılır
Frambuazları bir gece buzdolabında bekleterek buzunu çözdürün. Frambuaz ve reçeli beraberce süzgeçten geçirin. Eğer pürenin çekirdeksiz olmasını istiyorsanız, bu işlemi birkaç kez tekrarlayın. Küp şeklindeki buz kalıplarına hazırladığınız püreyi boşaltın. Meyve suyunu başka bir buz kalıbına alın. Birkaç saat dondurun. Küçük bir bıçak yardımıyla buz küplerini kalıptan çıkarın. Kullanıncaya kadar plastik bir torba içinde buzlukta bekletin. Servis yapmadan yaklaşık 30 dakika önce bardağa 2 veya 3’er meyve suyu ve frambuaz-böğürtlen küplerinden alın. Buz küplerinin hafifçe yumuşaması için buzdolabında 30 dakika veya tezgahta 15 dakika bekletin. Küplerin üzerine şarabı dökün ve servis yapın.



lezzet.com.tr
________________



: ( :
Her hikayenin iki tarafı vardır.






 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:32.