IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 12 Nisan 2023, 14:57   #1
Memories last forever.
Alisa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Dünyanın En Pahalı 10 İçkisi

Sizler için dünyadaki en pahalı 10 içkiyi listeledik.

Arabalar en pahalı lüks tüketim ürünlerinden biri olsa da, birkaç kadehte tüketilebilen içeceklerin dünyadaki en pahalı arabalardan birkaçını satın alması oldukça şaşırtıcı, değil mi? Dünyadaki alkollü içeceklerden bazıları 7 Rolls-Royce model araba ve 8 Ferrari almaya yetecek kadar pahalı. Rolls-Royce Phantom yaklaşık 460.000 dolardan başlıyor ve Ferrari modellerinin fiyatlarının giriş seviyesi ortalama 214.533 dolar. Sizler için dünyadaki en pahalı içki markaları nelerdir ve en pahalı içki hangisi anlattık. İşte dünyadaki en pahalı içkiler.

10. Johnnie Walker Diamond Jubilee – 200.000 dolar


Diamond Jubilee, Kraliçe II. Elizabeth’in tahta çıkışının 60. yılını kutlamak için yapılmış bir viskidir. Viski şu anda Singapur’da 200.000 dolara satılıyor.

9. Macallan Lalique Scotch – 464.000 dolar


Macallan Lalique Scotch, İspanyol şarabı şeri ile tatlandırılmış meşe fıçılarda bulunur. Şaşırtıcı bir şekilde, tüm satış karı güvenli içme suyu sağlamak için harcanıyor.

8. 1945 Romanée-Conti Wine – 558.000 dolar


Romanée-Conti’nin 750 ml’lik Burgundy şişesi, yaklaşık 558.000 dolar gibi göz kamaştırıcı bir fiyata satılıyor. Yakın konsantre şarabın üretimi 600 gibi bir sayıyla sınırlandırılıyor. Son olarak, 75 yılı aşkın süredir yapılan kusursuz depolama, markanın yatırımını ve kar elde etmesini sağlıyor.

7. Mendis Coconut Brandy – 1 milyon dolar


Bu harika brendi, Hindistan cevizi çiçeklerinin nektarından damıtılır ve bir Hamilla ahşap fıçıda iki yıl boyunca bekletilir. 1 milyon dolara mal olan şişe, içki fabrikasının kurucusu tarafından numaralandırılmış ve onaylanmıştır. Ayrıca şişeyi satın alan kişiye lüks bir uluslararası seyahat hediye edilir.
Bunun en pahalı içki olduğunu düşünüyorsanız, kesinlikle yanılıyorsunuz! Listeye bakmaya devam edelim…

6. Diva Vodka – 1 milyon dolar


Diva Vodka, doğal kaynak suyundan yapılır ve ardından değerli taşların ve elmasların içinden süzülmeden önce üç kez damıtılır. Bu da yetmezmiş gibi, votkanın şişesi Swarovski kristalleriyle kaplıdır. Sözde ‘elmas bazlı saflaştırma prosedürü’, 1 milyon dolarlık fiyat etiketini açıklamak için kullanılır.

5. Russo-Baltique Vodka – 1.35 milyon dolar


Russo-Baltique Vodka’nın bir şişesinin 1.35 milyon dolarlık fiyatı dudak uçuklatmaya yetiyor. Şişeler, klasik otomobillerin benzersiz bir tasarımına sahiptir ve her bir şişe kapağı, elmas işlemeli 24 ayar altından yapılıyor.

4. Henri IV Dudognon Heritage Cognac Grande Champagne – 2 milyon dolar


Yukarıda gördüğünüz konyak, 100 yıldan daha yaşlıdır ve “Konyakın DNA’sı” etiketine sahiptir. Ancak 2 milyon dolarlık fiyat etiketini veren, 24 ayar sarı altın ve som platine batırılmış şişesidir. Ayrıca şişede 6.500 tane elmas bulunmaktadır.

3. Tequila Ley 925 – 3.5 milyon dolar


Bu tekila şişesinin hala satılmadığı biliniyor. Üreticiler, tekilanın daha cezbedici olması için şişeye 6.400 tane farklı elmas eklemişler. Ancak bu da şişenin oldukça yüksek bir fiyat etiketine sahip olmasına neden oluyor.

2. Billionaire Vodka – 3.7 milyon dolar


“Kral olmak güzeldir” marka mottosu ile yola çıkan Billionaire Vodka, tamamen el yapımı ve isteğe bağlı olarak üretilmektedir. Her şişe çok gizli bir Rus tarifi ile yapılır. Ayrıca, her beş litrelik şişe, 3.000 elmas ve Swarovski kristaliyle kaplıdır ve Leon Verre tarafından tasarlanmıştır.

1. Isabella Islay Whisky – 6.2 milyon dolar

Şimdi gelelim en pahalı içki hangisi sorusunun cevabına… Isabella Islay Whisky, 8.500 elmas ve yaklaşık 300 yakut ile kaplanmıştır. Ayrıca her bir Isabella Islay şişesi, müşterinin isteklerine göre elle işlenir.

newswirengr.com
________________

Sanalı bıraktım..
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:28.