04 Nisan 2024, 14:58 | #1 |
Karpuz Şerbeti (Harika Tadıyla Damakta Kalacak!!)
Karpuz Şerbeti (Harika Tadıyla Damakta Kalacak!!) Tarifi Nasıl Yapılır? 1.Öncelikle bir karpuzun yarısını dilimleyip keselim. 2.Robottan geçip çekirdeklerini süzgeçten süzelim. 3.Şeker ayarını damak tadımıza göre ayarlayalım ve süzdüğümüz karpuz suyuna ekleyelim. 4.Limon suyunu ve nane yapraklarını da ekleyip blendırdan geçelim. 5.Meyveli sodayı ya da gazozu da ekleyip hafifçe karıştıralım. 6.İçerisine bolca buz atalım ve soğuk kalmasını sağlayalım. 7.Hazırladığımız içeceğimiz servise hazırdır. Afiyet Olsun. Karpuzunuzun tadına göre şeker miktarını ayarlayabilirsiniz Dolapta kalırsa bir iki gün boyunca tadında herhangi bir bozulma olmayacaktır Karpuz Şerbeti (Harika Tadıyla Damakta Kalacak!!) Tarifi İçin Malzemeler Yarım karpuz İstenilen miktarda toz şeker 1 limon suyu 10 adet nane yaprağı 1 şişe meyveli gazoz ya da soda Buz
________________
|
|
|
Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi) | |
|
|