IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 13 Eylül 2021, 08:51   #1
Asil
Keystone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Huawei yeni bir ürün çıkaracak ve bu bir akıllı telefon olacak

Huawei yeni bir ürün çıkaracak ve bu bir akıllı telefon olacak




Huawei, 21 Ekim için bir lansman etkinliği planladığı anda da yeni bir akıllı telefon piyasaya sürecek gibi görünüyor. Doğrulanmamış olsa da, söylentiler Huawei P50 serisi akıllı telefonların küresel piyasaya sürüleceğine işaret ediyor.


Poster, bir telefonun yandan görünümünü sergiliyor ve bunun HuaweiP50 olduğu iddia ediliyor. Bununla birlikte, şirketin HuaweiNova 9’u küresel olarak piyasaya sürmesi de bekleniyor. Bilmeyenler için Huawei, Nova 9 akıllı telefonunu 23 Eylül’de Çin’de tanıtacak.

Huawei Nova 9, Qualcomm Snapdragon 788G SoC’ye güç veren orta sınıf bir akıllı telefon olacak . Ekran içi parmak izi sensörü olarak da ikiye katlanacak bir OLED ekran paneline sahip olması bekleniyor. 4.500 mAh pil paketleyecek, Pro model ise 4.000 mAh daha küçük bir pile sahip olacak. Pro, 66W hızlı şarj desteği sağlayacak.

Görünüşe göre küresel bir çıkış yapacak olan HuaweiP50 serisine geri dönmek, P50 ve P50 Pro’yu içeriyor. Vanilya, Snapdragon 888 SoC tarafından desteklenirken, Pro’nun iki versiyonu var – Kirin 9000 destekli bir cihaz ve Snapdragon 888 destekli telefon. İkili, P50’de 6,5 inç 90Hz panelli OLED ekranlara ve Pro’da 6,6 inç kavisli 120Hz panele sahip.

Seri yalnızca 4G’dir ve harika bir kamera sistemi ile birlikte gelir. Huawei P50, 50MP ana sensör, 13MP ultra geniş lens ve 12MP telefoto kamera ile üçlü kamera sistemine sahiptir. Öte yandan, Huawei P50 Pro , 50MP ana, 40MP Siyah Beyaz sensör ve 13MP ultra geniş lens ve 64MP telefoto sensörlü dörtlü bir kamera dizisine sahip.
P50 serisi gerçekten 21 Ekim’de küresel bir çıkış yaparsa, Samsung ve Apple gibi küresel akıllı telefon liderleri için zorlu bir rekabet olacak.

P50 serisi gerçekten 21 Ekim’de küresel bir çıkış yaparsa, Samsung ve Apple gibi küresel akıllı telefon liderleri için zorlu bir rekabet olacak.
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:03.