IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 27 Aralık 2023, 16:35   #1
FLâner
KinGStaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Huawei Nova 12 Ultra özellikleri sızdırıldı

Huawei Nova 12 Ultra'nın önemli özellikleri ve tasarımı, lansmandan önce internete sızdı, kullanıcıların beklentilerini artırıyor.



Huawei'nin 26 Aralık'ta Çin'de Nova 12 serisini tanıtacağı haberleri teknoloji dünyasını heyecanlandırıyor. Bu seri, Nova 12, Nova 12 Lite, Nova 12 Pro ve Nova 12 Ultra modellerini kapsayacak. Özellikle Nova 12 Ultra hakkında sızdırılan bilgiler, bu cihazın ne gibi yenilikler sunacağını gözler önüne seriyor.

Digital Chat Station adlı duyumcu, Weibo'da Nova 12 Ultra'nın önemli özelliklerini paylaştı. Cihazın OLED ekranının 1.5K çözünürlüğe sahip olacağını belirtiyor. Duyumlarda 120Hz ekran yenileme hızını destekleyeceğine dair bir bilgi olmasa da, bu ihtimalin yüksek olduğu düşünülüyor. Cihazın arka tasarımını gösteren birkaç fotoğraf zaten internette dolaşıyordu. Ancak bu yeni görsel, dört tarafı kavisli ekran tasarımının ve çift selfie kamerası için olan hap şeklindeki kesimin ilk net görüntüsünü sunuyor.

Huawei Nova 12 Ultra özellikleri sızdırıldı

Ön kamera kurulumu, 64 megapiksellik ana kamera ve 2x optik zoom destekli 8 megapiksellik bir portre lensi içerecek. Arka panelde, 1/1.55 inçlik sensörle desteklenen 50 megapiksellik bir ana kamera yer alacak ve f/1.4-f/4.0 arasında değişebilen fiziksel bir diyafram sunacak. Cihazın diğer kameralarıyla ilgili ayrıntılar ise henüz açıklanmadı.

Sızıntılar, cihazın 5G destekli bir Kirin yonga setine sahip olacağını iddia ediyor, ancak bu yonga setinin Mate 60 serisinde de kullanılan Kirin 9000s olup olmadığı belirtilmemiş. Cihaz, 4,600mAh kapasiteli bir pil ve 100W hızlı şarj özelliğiyle gelecek. Ayrıca, iki yönlü uydu iletişimi, yapay zeka destekli hava-hava kontrolü ve akıllı ödeme gibi özellikleri de destekleyecek.

Nova 12 Ultra, üç renk seçeneğiyle sunulacak: imza mavisine atıfta bulunan No. 12, Obsidyen Siyah ve Duman Gri. Son sızıntılara göre, cihaz Çin pazarında yaklaşık 5,499 Yuan (yaklaşık 775$) fiyat etiketiyle satışa sunulacak.

Alıntı
________________

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:55.