IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni
  • 1 Post By meLanie

 
 
Seçenekler Stil
Alt 14 Eylül 2022, 11:07   #1
Standart Vazgectim ..

Hasret Uzun Bir Yol …

Vakitsiz geldin ve vakitsiz habersizce gittin ..
Bu anlattıklarımın aslında sonu yok başıda aslında önemli değil sadece hayatın ruhumdaki izleri darmadağın düşüncelerimin yeterince ilerlemiş şekilde hiç çizgisini bozmadan devam etmesiydi.Bağışlayamayacağım oncaşey var ki küçük ama derin içimde nasıl geçtiğini önemli olmadan bırakılmış olan anıların hepsine artık sünger çekildi..
Yine sen ve yeniden musade ettiğim taktirde sonu gelmeyecek olan yıkıkların zeminini hazırlatmayacağım sana …Kaybettiğin nevarsa kazanamayacaksın geçti..Sensiz ve senli günler bitti geride kaldı yaşattıkların ve yaşatamadıkların ile beraber sende bittin ..
Vazgeçtim .. !
Sana olan sevgimden ,ilgimden,ruhumun beni yönlendirdiği herşeyden geri kalacaksın çünkii ; bitti ..! Sana olan tüm aldanışlarım yok oldu hergüzel ifaden ile beraber oda bitti ..
Bitti ve Ben Sen’li olan Herşeyden Vazgeçtim …
Sebepler ve sonuçlar ile ortaya çıkan gelişigüzel yarımyamalak yaşanılan herşey senin eserin , yalan dolanlar ile karışık bir dünyada tek doğrunun kendin olduğuna inanarak devam ettirmektesin hayatının yolunda olduğuna okadar eminsin ki hiç yanlış yapmayacağına bile olasılık vermezken nasılda gaflete kapılıp bunları yaptın .Lüzumsuzdu çıkışların gelgitlerin bile yalnıştı.Tebessüm edişinin yapmacıklığı hiçbiryerde yokken delidoluluğunun arkasına sığındığın vakitlerin boşa geçmişti.Yılların senden alıp götüremediği bu yanlış davranışların huyu değişmez diyenleri haklı bile çıkardığında sen yine vazgeçmedin dönülmez yollara karıştın.Çekinmeden gittin oysa ki sonunu düşünmeden geri gelirsem ne tepki verirler,acaba yarım bıraktıklarımı tamamlayabilirmiyim diyemedin ..
Vakti geldi yine ,geldiğin gibi gideceksin biliyorum ne yapacağız ne gibi sonuçlara maruz kalacağız .Anıların bırakmayacak ğeşini gittiğin heryerde yoluna çıkacak ve sen hergün yeniden yaralanacaksın sonu kötü biticek ve acımasız hazin sen öleceksin .Dünyanın sonu gelmeyecek senin için ama yılların birikintisi seni maffedicek.Ruhun,bedenin,aklın herşeyin birbirine dolanacak.
Geçmeyecek ..!
Hiçbirzaman sol yanının acısı,dinmeyecek sızısı …
AlgoS bunu beğendi.
________________


 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 23:37.