IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Hayvanlar Alemi Hayvanlar alemi ile ilgili tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni
  • 1 Post By Göktürk

 
 
Seçenekler Stil
Alt 12 Eylül 2022, 13:13   #1
Standart Fanusta Balık Besleme İpuçları

Her geçen gün çeşitli sebeplerden evcil hayvan sahiplenme oranı artmaktadır. Eğer evinizde ilk defa bir hayvan bakmak istiyorsanız adaptasyon ve sorumluluk açısından en uygunu balıklar olacaktır. Akvaryumların boyutlarına göre değişen yer kaplama ve zahmetli görülen bakımları balık bakımında bir sorun olarak görülmektedir. Bu sebeple genellikle fazla yer kaplamayan ve dekor açısından estetik görünüme sahip fanuslar tercih edilmektedir.

Görsel olarak da göze hitap etmektedirler. Her açıdan kullanımı uygun olan fanuslarda balık beslemek de oldukça yüklü bir sorumluluk gerektirir. Bu yazıda ”Fanusta bir balık bakmak istiyorum , sağlıklı yaşaması için nelere dikkat etmeliyim ? ” ya da ” Fanusta balık bakımı hangi şartları gerektirir , fanusta balık bakımı zor mudur ? ” gibi sorularınıza yanıt bulabilirsiniz.

Fanusta balık bakımı bakan kişi için sadece bir hobi asla olmayacaktır ve balığınızla aranızda bir bağ oluşturacaktır. Tam olarak bu yüzden en önce gelen konu balığınızın cins seçimidir. Bazı balıklar sadece tek yaşayabilir ve başka bir balık geldiğinde birbirlerine saldırdıklarını görebilirsiniz. Balıklarınızı seçerken yavaş büyüme gösteren ve sürekli üremeyen balıklar tercih ediniz çünkü yavruların fanus ortamında büyümesi mümkün değildir. Birden çok balık bakmak istiyorsanız buna önem vermelisiniz.
KahKaha bunu beğendi.
________________

BOZKURTLAR Anadolu'dan Uluyacak




 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:16.