IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 11 Temmuz 2021, 15:16   #1
Standart Hüddamlar Ne İse Yarar?

Havas ilimleri ile uğraşanlar bilerek veya bilmeyerek farklı amaçlarla hadimler çağırırlar. Ancak önemli nokta şudur ki bu hadimlerin bazıları iyi bazıları kötü amaçlarla gelebilir. Hatta havas ilimlerine vakıf olmayan ve kulaktan doğma bilgilerle hüddam edinmeye çalışanlar şeytani cinler tarafından kandırılarak tam tersi o cinin esiri bile yapılabilirler. Hüddam geldiği nasıl anlaşılır denecek olursa bunu kişi zaten gözleri ile duyup kulakları işle işitecektir. Gayet belirgin ve farkında olunacak bir durumdur.

Kulak Hadimi
Bu hadimler görünmez ve sadede kulağa fısıldarlar. Genellikle 6. hissi kuvvetli denen insanlara bu hadimler yardım ederler. Kulak hadimleri genelde halk içinde saf olarak tabir edilen kötülük bilmez kişilere çok uğrar.

Göz Hadimleri
Bu hadimler kişilerin bazı olayları yine 6. his vasıtasıyla önceden görmesine imkan tanır. Göz hadimleri özellikle fal ile uğraşan ve falları çıkan kişilere yardım eder Bu sebepledir ki fal da dinimizce günah olarak kabul edilmektedir.

Öğretici Hadim
Bu hadimler kişilere normalde bilmediği konuları ve ilimleri öğretir. Mesela hiç bilmediği bir sureyi ezbere okutabilir veya hastalığı olan bir kişinin hastalığının sebebini ve doğal yolla tedavisini öğretebilir.

İş Hadimleri
Bunların diğer hadimlerden en büyük farkı sadece bilgi vermez, sahibinin verdiği işleri de bizzat yaparlar. Genellikle en tehlikeli hadim türüdür zira insan yaşamına fiziksel olarak müdahalede bulunurlar. Bunların Müslüman olmayanları ise insanlara cinayet, trafik kazası vb çok kötü olaylar yaşatabilir.
________________

El Haset Min-El Mahrum
Kötü Niyetle İyi Murada Varılmaz ! ! !
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:18.