IRCForumu.ORG   sohbetkacak
sohbetkeyfim


 
 
Seçenekler Stil
Alt 14 Haziran 2023, 10:49   #1
Ada
BANLI ÜYE
Ada - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Ev yapımı vücut scrubları

Ev yapımı vücut scrubları


Son olarak sıra geldi vücudunuza ışıl ışıl bir görüntü kazandıracak, sağlıktan parladığınızı hissettirecek o doğal vücut kremlerine, scrublara.

Biberiye ve lavantalı vücut scrub'ı: Yarım bardak deniz tuzu, çeyrek bardak zeytinyağı, 1 yemek kaşığı lavanta özütü, 1 yemek kaşığı parçalanmış biberiye yaprağı. Hepsini karıştırın ve duştayken rahatlıkla kullanın. Lavantanın yenileyici kokusunun mutluluğunu yaşayın.

Kahveli vücut scrub'ı: 1 bardak badem yağı, yarım bardak şeker, çeyrek bardak taze çekilmiş kahve, 1 yemek kaşığı zeytinyağı. Duş sırasında nemli vücudunuza scrub olarak masaj yaparak yedirin. Kahvenin uyarıcı etkisi ve badem yağının güzelleştiriciliği bir araya geldiğinde harika bir karışım ortaya çıkacaktır.

Burada önemli bir not verelim, badem yağı kıl köklerinin güçlenmesine yardımcı olduğu için çok sıklıkla kullanmamanızı tavsiye edebiliriz.

Limon ve şekerli vücut scrub'ı: 3 bardak şeker, 3/4 bardak zeytinyağı, taze sıkılmış 1 limonun suyu, 2 yemek kaşığı vanilya özütü, 2 limonun incecik rendelenmiş kabuğu. Tüm malzemeleri büyük bir kapta karıştırın ve küçük cam kavanozlarda muhafaza edilebilecek şekilde parçalara ayırın. Rahatlamak istediğinizde duşta scrub olarak kullanın.

Çikolatalı vücut scrub'ı: 1 bardak hindistan cevizi yağı, yarım bardak esmer şeker, yarım bardak kakao tozu. Tüm malzemeleri iyice karıştırın, yine aynı şekilde küçük kavanozlara bölüştürebilirsiniz. Eğer direkt güneş ışığı almayan bir yerde kavanozların içinde tutarsanız 6 ay boyunca saklayabilirsiniz.

Yulaflı vücut scrub'ı: 1 su bardağı hindistan cevizi yağı, yarım bardak esmer şeker, yarım bardak iyice öğütülmüş yulaf ve 1 yemek kaşığı zeytinyağı. Hepsini blenderdan geçirin ve küçük cam kavanozlarda saklamaya hazır hale getirin. Duşta vücudunuza scrub yapın ve ferahlığı tadın.
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:53.