IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 22 Aralık 2022, 14:45   #1
Ada
BANLI ÜYE
Ada - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Gece Göz Maskesi

Gece Göz Maskesi


Doğrudan göz alanına etki eden göz maskeleri, göz çevrende kısa sürede gözle görülebilir aydınlık bir görünüm yaratır. Tipik yüz maskelerinden tamamen farklı içeriğe sahip olan göz maskeleri, göz bakımında nokta atışı bir etki sağlar. Farklı nedenlerden dolayı göz çevrende ortaya çıkabilen problemleri göz maskeleri ile kolayca önleyebilirsin. Bakışlarına göz maskeleri ile kusursuz dinç bir ifade kazandırırken günün yorgunluğundan dolayı göz çevrende meydana gelebilecek yorgun görünümle vedalaşabilirsin.

Erken yaşlarda kırışıklıklara davetiye çıkaran göz bölgesi, hassas bir bölgeye sahip olduğundan ekstra bir bakım istiyor. Güzelliğin en çarpıcı silahı olan gözlerin için göz bakımında, göz çevrenin neye ihtiyacı olduğunu anlamalı ve buna göre ürün tercihi yapmalısın. Göz bakımından sonra haftada iki üç kez göz çevren için kullanabileceğin göz altı için maske çeşitleri ile var olan ya da oluşabilecek göz çevresi sorunlarını tamamen yok edebilirsin.


Yorgunluğunu kolay bir şekilde ele veren gözlere sahipsen göz çevrende anında aydınlık ve canlı bir görünüm yaratan Garnier göz maskesi ürünlerinden yararlanabilirsin. Eğer göz çevrende kaz ayakları gibi ince kırışıklıklara varsa ya da bu gibi kırışıklıkların önlemini önceden almak istiyorsan, tercihini cildine gereken kolajeni sağlayan hyaluronik asit içerikli kâğıt maskelerden yana kullanabilirsin.
Göz altı morlukları veya şişlikleri gibi problemlerden şikayetçiysen yorgun gözler için maske çeşitlerini tercih edebilir, göz çevren için gereken nem ve vitamin takviyesini sağlayabilirsin. Her yaş için uygun olan kâğıt göz maskeleri, cilde uygulandıktan hemen sonra etkisini hissettirerek aynı zamanda çok pratik bir kullanıma sahiptir.


 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:49.