IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 28 Eylül 2022, 21:25   #1
Ada
BANLI ÜYE
Ada - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Keratin Bakımı Serumu ve Saç Botoksu

Keratin Bakımı Serumu ve Saç Botoksu

1. Yıpranan, yanan, aşınan saçınıza, serum şeklinde sürerek kullanabilirsiniz. (Yukarıda anlatıldığı gibi sürmeniz gerekir.)

2. Hassas, çok incelmiş, gücünü kaybetmiş çok hasarlı saçlarda boya, röfle, perma, düzleştirme veya oryal işlemleri öncesinde, saçın direncini artırmak için kullanabilirsiniz.

3. Kimyasal veya ısı uygulanan her türlü yıpratıcı işlemler sonrasında, saçın eksilen keratinlerini geri kazanmak için kullanabilirsiniz.

4. Fön ve pres öncesi veya sonrası saçınızı korumak amaçlı sprey şeklinde kullanabilirsiniz.





5. Daha sağlıklı saçlar için, Liquid Keratin şampuanınızın içine ilave ederek de kullanabilirsiniz.

6. Saçınızda yavaş uzama veya yoğun dökülme varsa, saç köklerinizi güçlendirmek için, saç derinize hafifçe ıslatacak kadar haftada iki defa sürerek kullanabilirsiniz. Daha etkili sonıçlar için Keratin Dip Bakım Setini 3 günde bir 2-3 ay süreyle düzenli bir şekilde kullanmanızı tavsiye ederiz.


Şayet saçınızda keratin yüklemesi yapmanın çok aciliyeti varsa yani bir an önce tüm keratinleri saçınıza yüklemek isterseniz, saçınızı şampuanla yıkama yapıp durulayıp kuruttuktan sonra ve keratinleri sürdükten sonra bekleme esnasında saçlarınızın kuruması gerçekleştiği zaman bir kat daha keratin yüklemesi yapabilirsiniz, yani tek seferde iki kat keratin yüklemesi de yapabilirsiniz. Kuruması için bekleyin ve normal keratin yüklemesi sürecine devam etmek için saçınızı tamamen kuruduktan sonra her zamanki gibi saçlarınızı durulayın ve maskenizi uygulayın yine durulayıp saçta kalan keratin bakımını kullanınız.



Bu şekilde bir keratin yükleme seansında kısa bir zaman içerisinde zahmetsiz 2 seans keratin yükleyerek hasarlı saçınızın bir an önce onarılmasını hızlandırabilirsiniz. Böylece zahmeti ve zamanı 2 kat daha ekonomik kullanmış olursunuz.

 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 10:54.